Denizli'nin Kalbi Ankara'da Attı - Son Dakika
Güncel

Denizli'nin Kalbi Ankara'da Attı


Denizli\'nin Kalbi Ankara\'da Attı

Denizli Belediyesi ile Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Başkent'te Denizli çıkarması yaptı.

21.11.2011 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi ile Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği 2. Lobi buluşmasında iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının Denizlili temsilcileri Ankara'da bir araya geldi.

Denizli'ye gönül verenlerle birliktelik sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gecede güç birliğinin Denizli'nin kazanımlarını artıracağının altı çizildi.

2. Lobi buluşmasında iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının Denizlili temsilcileri Ankara'da bir araya geldi. Ankara Rixos Grand Hotel'de Denizli'ye gönül verenlerle birliktelik sağlama amacıyla gerçekleştirilen geceye Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak, ev sahipliği yaptı.

Ankara'daki yemeğe Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, PAÜ Rektörü Hüseyin Bağcı, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hasan Erbil, DTO Başkan Yardımcısı İmren Eraslan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili'nin yanı sıra iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının Denizlili isimleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak, yaptı. Üç yıl önce başladıkları çalışmalarda iyi bir mesafe aldıklarını dile getiren Oymak dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güçlü bir Denizli için Ankara'da güçlü bir lobi oluşturulmak adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Oymak, " Çalışmalarımıza en büyük desteği Denizli Belediyesi veriyor. Bu konuda Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ise yaptığı konuşmada birlik mesajları verdi. Denizlim Derneği'nin "Lobi" çalışmalarına her zaman destek verdiklerini söyleyen Başkan Zolan, "Amacımız Denizlililer olarak her alanda birlikteliğimizi göstermektir. Ankara'da, bizim sesimiz bizim soluğumuz olan bir çok Denizlili arkadaşımız var. Bunları Denizli ortak paydasında buluşturmak dayanışma içerisine katmak istiyoruz" dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir'de yaptığı konuşmada Denizli insanının üretkenliği ile ülke çapında takdir topladığını, Denizli dışında yaşayan yetişmiş, önemli kademelerde söz sahibi olan Denizlililerin doğduğu topraklar için hala bir şeyler yapma gayreti içinde olduklarını söyledi. Bu gayretin takdire şayan olduğuna dikkat çeken Vali Demir, " Güçlü bir Denizli için ortak akıl ile neler yapılması gerekiyor ise biz her türlü desteği vermeye hazırız. Bu birlik ve beraberlik ile bizim aşamayacağımız engel yok" dedi.

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Denizli Valisi Abdülkadir Demir'e, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'a, Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf,'a AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'ye, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'e, Denizli eski Valisi Yavuz Erkmen'e, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hasan Erbil'e, Prof. Dr. Hüseyin Altaş'a, DTO Başkanı Necdet Özer'e, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili'ye, AYNES Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Özkan'a, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı SalihYarbay'a, Ufuk Bababalım'a, Dr. Salih Özcan'a, sanatçı Ahmet Günday'a, İşadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu'na, Ege Bir Başkanı Hüseyin Reşit Öz'e ve İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce'ye plaket verildi.

Denizli Belediyesi ve Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin lobi gecesinde, Denizli Belediyesi Konservatuarı sanatçıları Denizli Türkülerini seslendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli'nin Kalbi Ankara'da Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement