Dilek Pehlivan'ın Gönül Fethi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Dilek Pehlivan'ın Gönül Fethi Sürüyor

Dilek Pehlivan\'ın Gönül Fethi Sürüyor

Başta İstanbul olmak üzere, Anadolu da birçok şehir de Hotel ve mekânlarda çıkarak müzikseverlerin gönüllerini fethetti.

26.01.2013 10:07

Başta eğlencenin başkenti İstanbul olmak üzere, Anadolu da birçok şehir de Hotel ve mekânlarda çıkarak yüksek oktavlı kusursuz sesiyle müzikseverlerin gönüllerini fethetti.

Dilek Pehlivan, İstanbul'da gözde sosyetenin en uğrak mekânlarında ve Anadolu'nun birçok şehrindeki Hotellerde tek tek sahne alarak müziğin yeni sultanı olduğunu gösterdi. Özellikle İstanbul'un sosyetik mekânlarında sergilediği başarılı sahne performansıyla gönülleri fethetmeyi başardı.

Albüm ve Single çalışması olmamasına rağmen müzikte hayallerini süsleyen kariyerin zirvesine doğru ilerlediğini belirten Dilek Pehlivan bu günlerde stüdyoya girerek Maxi single çalışması hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti. Anadolu'nun birçok şehrinden teklifler alan sanatçı önümüzdeki aylarda müzikteki başarısını perçinlemek ve müziğin yeni sultanı olduğunu göstermek için; Anadolu turnesine çıkacağını belirtti.Ve müziğin yeni sultanı Dilek Pehlivan müzikseverlerin karşısına gerek single çalışmasında gerekse müzik kariyeri boyunca sevenlerinin karşısına söz ve müziğini kendisi yaptığı şarkılarla çıkacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilek Pehlivan'ın Gönül Fethi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement