Diyarbakır ve Bingöl'de YKS öğrencilerine polis yardımı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Diyarbakır ve Bingöl'de YKS öğrencilerine polis yardımı

Diyarbakır ve Bingöl\'de YKS öğrencilerine polis yardımı
17.06.2023 12:54

Diyarbakır'da geç kalan öğrenciler ve Bingöl'de kimliğini ve gözlüğünü evde unutan öğrenciler, YKS sınavına yetişmek için polis ekipleri tarafından sınava girecekleri okullara ulaştırıldı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi, öğrencilerin sınavlarını aksatmamak için gerekli güvenlik önlemlerini alarak yardımcı oldular. Öğrenciler, polis ekiplerine teşekkür etti.

Diyarbakır'da geç kalan, Bingöl'de ise kimliğini ve gözlüğünü unutan öğrencileri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gireceği salona polis ekipleri ulaştırdı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi, sınav yerini karıştıran ve geç kalan bazı öğrencileri gerekli güvenlik önlemlerini alarak, sınava girecekleri okullara yetiştirdi.

Bingöl

Bingöl Üniversitesi'nde de YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne girecek 2 öğrenci unuttukları kimliğini ve gözlüğünü evden alabilmek için polisten yardım istedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi, 2 öğrenciyi evlerine götürerek gözlük ve kimliğini alıp sınava gireceği okula yetiştirdi.

Öğrenciler, polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır ve Bingöl'de YKS öğrencilerine polis yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement