Doktor Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Doktor Son Yolculuğuna Uğurlandı

Doktor Son Yolculuğuna Uğurlandı

Alkollü sürücünün otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden doktor İbrahim Gül ve ailesi yolculuğuna uğurlandı.

28.10.2012 17:25  Güncelleme: 08:31

Konya- Seydişehir Karayolu'nda alkollü sürücünün kullandığı cipin otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden doktor İbrahim Gül, eşi ve oğlu, memleketi Ahırlı ilçesine bağlı Aliçerçi köyünde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Konya-Seydişehir Karayolu'nun 50. kilometresinde meydana gelmiş, Veysel Y. idaresindeki 07 JOP 47 plakalı cip, Seydişehir istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen İbrahim Gül idaresindeki 42 FG 531 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobilde bulunan doktor İbrahim Gül, eşi Fatma ve oğlu Ahmet Gül ile birlikte olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan 15 yaşındaki Veranur Gül ile cip sürücü Veysel Y. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Hastanedeki işlemlerin ardından doktor İbrahim Gül ve eşi Fatma ile oğlu Ahmet Gül'ün cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Çeşitli yerlerde çalıştıktan sonra son olarak Mevlana Üniversitesi Hastanesi'nde görev yaptığı öğrenilen doktor İbrahim Gül ile eşi ve oğlunun cenazeleri memleketi Ahırlı ilçesine bağlı Aliçerçi köyüne götürüldü. Köydeki cenazeye Ahırlı Kaymakamı Remzi Kattaş, doktor İbrahim Gül'ün meslektaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Doktor İbrahim Gül, eşi Fatma ve oğlu Ahmet Gül ile birlikte ikinci namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde köy mezarlığına defnedildi. Cenazede doktorun babası Ahmet (80) ile annesi Güllü Gül'ün (75) feryatları yürekleri burktu.

Doktor İbrahim Gül'ün halasının oğlu İsmet Özaslan (83) yaptığı açıklamada, "Bir alkolik yüzünden vefat ettiler. Köyümüz tarafından çok sevilen biriydi. Bayramımız zehir oldu. Bütün herkesin tedbirli olarak yolculuk yapmasını diliyorum. Yaralı kızımızın durumu iyiye gidiyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doktor Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement