Edirne'de Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar

Edirne\'de Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

01.06.2017 22:11

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir tesisin restoranında düzenlenen iftarda, şehit aileleri ve gazilerle her ramazan geleneksel olarak iftar sofrasında bir araya geldiklerini söyledi.

Son günlerde meydana olayların tüm ülkeyi üzdüğünü belirten Gürkan, " Şırnak'ta yaşanan helikopter kazası sonrası 13 askerimizin şehit olması hem de yaşanan çatışma sonucu 3 askerimizin şehit olması tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Hep birlikte, beraberlik duygularıyla bir ramazan ayına daha ulaştık. Önümüzdeki günlerde inşallah bayramı da beraber kutlayacağız. Başta ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu toprakları vatan yapmak için gözünü kırpmadan hayatlarını veren bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimizi en içten dileklerimle selamlıyorum." dedi.

İftara, Edirne Valisi Günay Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkan Faruk Çiftçi de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar - Son Dakika


Advertisement