Emniyet Müdürü, Çocuklarla Basketbol Oynadı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü, Çocuklarla Basketbol Oynadı

Emniyet Müdürü, Çocuklarla Basketbol Oynadı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Potanın Yıldızları' projesinin tanıtımı Merkez Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

03.09.2013 19:26

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Potanın Yıldızları' projesinin tanıtımı Merkez Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Tanıtıma katılan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, projeye katılan çocuklarla basketbol maçı yaptı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Şehitkamil Kaymakamlığı, Şahinbey Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında yapılan 'Potanın Yıldızları' projesinin tanıtımı, bugün Merkez Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle, sosyal ve sportif etkinliklere katılamayan çocukların kabul edildiği projede, çocukların spora yönelmesi hedefleniyor. Proje kapsamında 50 öğrencinin forma, ayakkabı ve servis giderleri Şehitkamil ve Şahinbey Kaymakamlıkları tarafından karşılandı. Basketbol eğitimleri ise Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulu Gaziantep temsilcisi Pınar Kızıl ve ekibi tarafından verildi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise projeye katılan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Aydın, daha sonra çocuklarla basketbol maçı yaptı. Çocuklarla yaptığı maçtan büyük zevk aldığını söyleyen Ömer Aydın, "TDP birimimiz çocukların ve gençlerin gelişimi sosyal hayata uyumu ve eğitimleri adına birçok projeyi gerçekleştirdi. Bu projede de bunlardan bir tanesi. Proje kapsamında belirlenen 50 çocuğumuz antrenman günlerinde servislerle tek tek evlerinden alınarak buraya getiriliyor. Projeler sayesinde yaklaşık 100 çocuğumuz yaz ayları boyunca spor yapma imkanı buluyor. Çocuklarımızın arasında basketbol ile ilk kez tanışanlarda var. Şuana çocuklarımız basketbola daha bir ilgili hale geldiler. Burada kendileriyle de görüştük ve istek arzularını da gördük. Biz bu sevginin sürmesini istiyoruz. Bu projenin devam etmesi için çocuklarımızın şuanda talebi var ve bu konuda da çalışmamız var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü, Çocuklarla Basketbol Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement