Eroğlu: "Türkiye'deki Güçlü Genç Nesil, İnşallah Geleceğe Emin Adımlarla İlerleyecek ve Şanlı... - Son Dakika
Güncel

Eroğlu: "Türkiye'deki Güçlü Genç Nesil, İnşallah Geleceğe Emin Adımlarla İlerleyecek ve Şanlı...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eroğlu'nun gelişi- Halk oyunları gösterisi- Eroğlu'nun konuşması- Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin açılışını yapması- Fidan dağıtımı Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - "Türkiye'deki güçlü genç nesil, inşallah geleceğe emin adımlarla ilerleyecek ve şanlı bayrağımızı daha da tepeye dikecek" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'deki güçlü genç nesil, inşallah geleceğe emin adımlarla ilerleyecek ve şanlı bayrağımızı daha da tepeye dikecek" dedi.

02.05.2015 20:49

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eroğlu'nun gelişi- Halk oyunları gösterisi- Eroğlu'nun konuşması- Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin açılışını yapması- Fidan dağıtımı Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: - " Türkiye'deki güçlü genç nesil, inşallah geleceğe emin adımlarla ilerleyecek ve şanlı bayrağımızı daha da tepeye dikecek" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'deki güçlü genç nesil, inşallah geleceğe emin adımlarla ilerleyecek ve şanlı bayrağımızı daha da tepeye dikecek" dedi. Eroğlu, Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bir eğitimci olarak okulun açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.Eğitimin en önemli konu olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Dünyada eğitim konusunda bir yarış var. Çok iyi eğitilmiş nesiller bu yarışı kazanır. Öğretmenlerimize bu bakımdan çok büyük iş düşüyor. 2023 hedefimizi gerçekleştirebilmek için eğitime önem veriyoruz. Eskiden Milli Eğitim'in bütçesi 10 milyon lira iken şu anda 100 milyar lirayı aştı" diye konuştu.İyi bir eğitim için 3 şart olduğuna işaret eden Eroğlu, bunların okullardaki iyi fiziki imkanlar, öğretmenlerin gösterdiği gayret ve öğrencilerin çalışması olduğunu kaydetti. Öğrenmenin sınırı olmadığını vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti: "Çok iyi bildiğim konularda bile kitabı açıp bakıyorum ve yeni bilgiler edinmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımıza güveniyoruz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz gururumuz. Türkiye'deki güçlü genç nesil, inşallah geleceğe emin adımlarla ilerleyecek ve şanlı bayrağımızı daha da tepeye dikecek."- "Sadaka-i cariye"İslam inancında "sadaka-i cariye" diye bir husus bulunduğunu ifade eden Eroğlu, bunun insanın öldükten sonra da amel defterinin açık olması, bıraktığı eserler sayesinde sevap kazanmaya devam etmesi anlamına geldiğini anlattı.Okul yaptıran, su getiren, hayırlı bir evlat yetiştiren, hayırlı bir eser bırakan insanların amel defterinin kapanmayacağının altını çizen Eroğlu, "Bu okulu yaptıran Hüseyin Ercan da vefat etmiş olmasına rağmen, burada çocuklar okudukça ve çok değerli ilim insanları çıktıkça amel defterine sevaplar yazılmaya devam edecek" dedi.Eroğlu, konuşmasının ardından okulun açılış kurdelesini Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve okula ismi verilen Hüseyin Ercan'ın eşi ve çocuklarıyla kesti. Derslikleri gezen Eroğlu, daha sonra okulun bahçesine fidan dikti. Eroğlu, açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı'na geçti. Eroğlu, burada da protokol üyeleriyle çam fidanı dikti.

Eroğlu: "Türkiye\'deki Güçlü Genç Nesil, İnşallah Geleceğe Emin Adımlarla İlerleyecek ve Şanlı...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eroğlu: 'Türkiye'deki Güçlü Genç Nesil, İnşallah Geleceğe Emin Adımlarla İlerleyecek ve Şanlı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement