Esenlik Gölbaşında 60 Hediye Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Esenlik Gölbaşında 60 Hediye Dağıttı

Esenlik Gölbaşında 60 Hediye Dağıttı

Toplamda 60 adet hediyenin dağıtıldığı Esenlikle Kazanmaya Var mısın? Gölbaşı kampanyası sona erdi.

01.11.2012 16:06  Güncelleme: 16:41

Esenlik Gölbaşı Şubesi önünde gerçekleştirilen çekiliş programına Gölbaşı Jandarma Komutanı Oğuzhan Çiçek, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik birim müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Bozkurt; "Esenlik Paylaşma Esaslı Bir Kuruluştur"

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt; "Esenlik 1990 yılında kurulan, 22 yıldır faaliyetine devam eden, 1.400 çalışanı ile sektörünün lokomotifi durumuna gelmiştir. Şu anda Malatya Kahramanmaraş ve Gölbaşı'nda da sizlere hizmet vermekteyiz. Siz değerli müşterilerimize hizmet etmek, kaliteyi en uygun fiyata sizlerle buluşturmak için çaba harcamaktayız. Bizler daha geçtiğimiz günlerde siz halkımızla birlikte kurban bayramını idrak ettik. Kurban bayramında herkes birbirine yardımlaşmayı ve dayanışmayı ön plana çıkardı. Bizlerde Esenlik olarak bu çekilişlerimizle beraber 60 adet hediyemizi sizlere dağıtıyoruz. Amacımız kazandığımızı sizlerle paylaşmak ve dağıttığımız hediyeler ile müşterilerimizin bir parçada olsa mutlu edebilmektir. Esenlik olarak paylaşmak esaslı bir kuruluş olduğumuz için bu kampanyamız ile paylaşmamıza vesile bir etkinlik olarak düzenledik. Sizlerin göstermiş olduğu bu ilgi bizleri heyecanlandırmakta ve yeni kampanyalar için bizleri teşvik etmektedir" dedi.

Daha sonra noter huzurunda davetlilerin yaptığı çekilişte 6 adet buzdolabı, 8'er adet çamaşır makinesi, yemek takımı, elektrikli süpürge ikinci çekiliş ile talihlilere dağıtıldı. Toplam iki çekiliş ile 60 hediye dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenlik Gölbaşında 60 Hediye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement