Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları

Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları

ESKİŞEHİRSPOR kaleci antrenörü Mehmet Tezcan, 2-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor mazçını değerlendirirken şunları söyledi: "Karşımızda oynadığımız takım bizim 9 puan üzerimizde lig lideri. Bu puan farkını 6'ya düşürüp, çok iyi bir futbolla seyircimizle stadımızın ilk tanışmasını yapma çabasındaydık.

20.11.2016 18:56

ESKİŞEHİRSPOR kaleci antrenörü Mehmet Tezcan, 2-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor mazçını değerlendirirken şunları söyledi:

"Karşımızda oynadığımız takım bizim 9 puan üzerimizde lig lideri. Bu puan farkını 6'ya düşürüp, çok iyi bir futbolla seyircimizle stadımızın ilk tanışmasını yapma çabasındaydık. Bunu başardık. Önümüzdeki haftaki Sivasspor maçına da 3 puan hedefiyle çıkacağız."

Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz ise yenilgiye rağmen yine lider olduklarını ifade ederken şöyle konuştu:

" Eskişehirspor'la aramazda 9 puan vardı. Kendi açımızdan kazanmak istedik. Ancak maçın akışı istediğimiz gibi gitmedi. İstediğimiz gol pozisyonlarını yakaladık ancak değerlendiremedik. Rakip takımın kalecisi Boffin çok iyiydi. Eskişehirspor'un bu kadar güzel stadyumuna hayırlı olsun diyorum. Biz net pozisyonları değerlendirmiş olsaydık çok daha farklı olurdu. Müsabakayı kaybettik, Eskişehirspor'u tebrik ediyorum."

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement