Esnaf'tan Kahraman'a, Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Esnaf'tan Kahraman'a, Yoğun İlgi

Esnaf\'tan Kahraman\'a, Yoğun İlgi

Mardin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Yenişehir semtinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

27.01.2014 08:51

Mardin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Yenişehir semtinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederek her gün farklı bir etkinliğe imza atan Kahraman, çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını bir bir dinledi.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ

Ziyarette AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman'a İl Başkanı İbrahim Fide, Artuklu Belediye başkan adayı Serdar Yay, Kızıltepe Başkan Adayı Cebrail Dinler, Artuklu ilçe başkanı Medeni Çelik, Kızıltepe ilçe Başkanı Cengiz Demirkaya eşlik etti.

Esnafların görüş ve düşüncelerini alan ve esnafın da yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Kahraman, "İlimizi büyükşehir nezdinde en ücra noktasına kadar hak ettiği AK Hizmetlerle buluşturmak için ev ev dolaşıp hükümetimizin icraatlarını anlatıp bundan sonra yapacağımız projeleri tanıtıyoruz. Toplumumuzu uzun yıllar ayakta tutan, bir çok ülkede görülen krizlerin bizi etkilememesinin en önemli nedeni bizim esnaf kültürümüz. İlimizde farklı renkler var, farklı düşünceler var. Bu renkleri ve düşünceleri birleştirerek hizmetlere dönüştüreceğiz. Ortak akılla bu anlamda önem vereceğiz. Birlikte yapacak, birlikte başaracağız. Sizlerin sıkıntılarının giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız."dedi.

30 MART SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN DÖNÜM NOKTASI

Esnaf ziyaretleri sırasında; 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu belirten Kahraman, hayata geçirilecek projelerle Mardin'in bölgede ve dünyada marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Kahraman konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

ESNAFIN DESTEĞİ ÖNEMLİ

"İnsanlarımız hükumetimizin Mardin'de yaptığı hizmetleri görüyor ve yaşıyor. Yapılan hizmetlerle ilgili teşekkürler aldık. Büyük şehir süreciyle birlikte Mardin'in her noktasına bu hizmetler kaliteli bir şekilde gidecek. Mardinlilerin mutluluğu bizim övünç kaynağımızdır. Adayların büyük bir titizlik ve hassasiyetle yürütülen uzun bir çalışmanın ardından belirlendi. Sahada halkımızla beraber siz esnaflarımızın da desteği ile daha da arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler sizinle bir vücudu oluşturuyoruz. Çok şükür gezdiğimiz her noktada halkımız Ak hizmetlerimizi takdir ediyor."diye konuştu.

ESNAFA TEŞEKKÜR

Mardin'in huzur kenti olduğunu belirten Karaman, Büyükşehir statüsünü kazanmasından sonra kalkınmasının da hızlanacağını söyledi. AK Parti yerel yönetimlerinin Türkiye'nin her yerinde önemli işler yaptığını vurgulayan Kahraman, "Mardin büyükşehire hazır. Süreç ile ilgili biz de hazırlıklarımızı yaptık. Mardin'in geleceğini oluştururken ilçe belediyemizle birlikte çalışacağız. İnsanlarımızın refahı için gayret edeceğiz. Her gittiğimiz yerde bize karşı gösterilen ilgiden dolayı da vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.

AK Partili adayların ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar Başkan Kahraman'a sıkıntılarını anlattılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esnaf'tan Kahraman'a, Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement