Esrarın Şifresi: Bastonumun Yenilenmesi Gerekiyor - Son Dakika
Güncel

Esrarın Şifresi: Bastonumun Yenilenmesi Gerekiyor

Esrarın Şifresi: Bastonumun Yenilenmesi Gerekiyor

Muğla'da, jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda aynı aileden 3 kişi gözaltına alınırken, 550 kilogram esrar ve 20 bin kök hintkeneviri ele geçirildi.

12.09.2014 13:21

Muğla'da, jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda aynı aileden 3 kişi gözaltına alınırken, 550 kilogram esrar ve 20 bin kök hintkeneviri ele geçirildi. Rahatsızlığı nedeniyle baston kullanan şüphelilerden M.Ç.,'nin jandarmanın teknik takibine takılmamak için esrar satacağı kişilerle, cep telefonundan "Bastonumun yenilenmesi gerekiyor, ihtiyarlık çok zor" diyerek, şifreli konuştuğu belirlendi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Menteşe İlçesi'ne 60 kilometre mesafedeki Esençay Mahallesi'nde çiftçilik yapan bir ailenin uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Harekete geçen jandarma, teknik ve fiziki takibin ardından M.Ç.'nin (50), eşi N.Ç., (49) ve oğlu E.Ç. (31) ile yaşadığı eve, dün sabah operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin evinde ve Akçay Deresi mevkisinde özel eğitimli narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda, böğürtlen ağaçlarının arasında 550 kilogram esrar ve 20 bin kök hintkeneviri ele geçirildi.

M.Ç.,'nin teknik takibe takılmamak için esrar satacağı kişilerle, "Bastonumun yenilenmesi gerekiyor, ihtiyarlık çok zor" diyerek, şifreli olarak konuştuğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esrarın Şifresi: Bastonumun Yenilenmesi Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement