Faber-Castell'in Design Ambition Ahşap Serisi - Son Dakika
Güncel

Faber-Castell'in Design Ambition Ahşap Serisi

Faber-Castell\'in Design Ambition Ahşap Serisi

Faber-Castell'in Design Ambition Ahşap Serisi Anneler Günü'nü renklendiriyor.

18.04.2013 12:10

Faber-Castell Design Ambition Koleksiyonu, sevginin en yalın halini her an ve her yerde hissettiren annelere, unutulmaz hatıralarını yazıya dökebilecekleri, çok özel bir armağan sunuyor. Annelere özel sunulan kalem koleksiyonu, armut ağacından tasarlanarak yapılmış gövdesiyle annelere ne kadar özel olduklarını hissettirmeye yetiyor. Dolma kalem, roller, tükenmez ve mekanik uçlu kalem olmak üzere 4 farklı yazım gerecinden oluşan Ahşap Design Ambition Koleksiyonu, görkemli hediye kutusuyla da her ana ışık tutuyor.

Maceraperest ruhlu annelere

Markanın koleksiyonunun gözde ürünü ahşap roller kalemler, farklı yerleri keşfetmeyi seven annelerin seyahatlerinde yanlarından ayırmayacakları orijinal parça olarak yerini alıyor. Hızlı kuruyan mürekkebi, krom kaplı cilalanmış başlığı ve uç kısmıyla annelerin seyahatlerinde gönderecekleri kartpostalları adeta renklendiriyor.

İşkadını annelere…

İş hayatının olamazsa olmazı, çalışan annelerin tutkunu olduğu dolma kalemler markanın özel koleksiyonunda dikkat çekiyor. İş yaşamındaki özel anlara şahitlik eden şık ve fonksiyonel dizaynlar, kartuş ve mürekkep sistemiyle beraber iş tutkunu annelerin kalbini fethediyor.

Geçmişten kopamayan annelere…

El yazısı geleneğinden kopamayan ve yazıp silme duygusundan vazgeçemeyen annelerin tercihi olan mekanik uçlu kalemler, özel güne yakışır hediye alternatifi arasında yer alıyor. Koleksiyonun nadide parçası olarak ortaya çıkan mekanik uçlu kalem tasarımları, karakteristik özellik taşıyan çevirme mekanizması ve kapağın altındaki değişebilir silgisiyle anneleri mutlu ediyor.

Sevgisi tükenmeyecek annelere…

Anne adaylarına bebeklerinin güncelerine her anını not alacakları ve ömür boyu hatıralarına eşlik edecek markanın tükenmez kalemi, Anneler Günü'nün sürpriz hediyelerinden… Sonsuz sevginin izinde dünyanın en güzel varlıkları annelere sunulan zamansız ürün, yemek tariflerinden alacaklara minik notlara kadar annelerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Yaylı metal klips ayrıntısı ve armut ağacının asaletinin taşıyan gövdesiyle ilgi çeken tükenmez kalem dizaynı, annelerin kendilerine özel hissetmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Faber-Castell'in Design Ambition Ahşap Serisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement