"Futbolda Şike" Davası - Son Dakika
Güncel

"Futbolda Şike" Davası

"Futbolda Şike" Davası

"Futbolda şike" davasında, tahliye olan Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut, "Benim karakterimi, ilkelerimi inandığım davayı satın alacak dünyada ne bir insan vardır ne de bir para yaratılmıştır." dedi.

14.12.2011 22:00

"Futbolda şike" davasında, özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliyelerine karar verdiği 8 kişi arasında yer alan eski Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut, "Benim karakterimi, ilkelerimi inandığım davayı satın alacak dünyada ne bir insan vardır ne de bir para yaratılmıştır" dedi.

Tahliye olduktan sonra uçakla Diyarbakır'a gelen Yakut, Diyarbakır Havaalanı'nda bir grup taraftar ve yakınları tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı.

Yakut, yaptığı açıklamada, kim olduğunu, karakterinin ne olduğunu ve nelere müsait olduğunu tüm Diyarbakır halkının bildiğini söyledi.

"Benim karakterimi, ilkelerimi inandığım davayı satın alacak dünyada ne bir insan vardır ne de bir para yaratılmıştır" diyen Yakut, Diyarbakır halkının her şeyin üstünde olduğunu belirtti.

Diyarbakırlıların duasıyla bugünlere geldiğini, bundan sonra da bildiği doğrudan şaşmayacağını, polise, yargıya her zaman güvendiğini ifade eden Yakut, hiç kimseye aksi ispatlanmayana kadar sanık gözüyle bakılmaması gerektiğini söyledi.

Yakut, "Tarafsız bağımsız yargımıza güveniyoruz. İnşallah gerek içeride tutuklu kalan 23 kişi, gerek milyonlarca tutuklu bulunan insanlar hakkında tarafsız bağımsız yargımız en güzel adil kararı vereceklerdir; herkes sevenlerine ailesine kavuşacaktır" dedi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Futbolda Şike' Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement