Garanti'den "Bayram Kredisi" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Garanti'den "Bayram Kredisi" Kampanyası

Garanti\'den "Bayram Kredisi" Kampanyası

Garanti Bankası, "Bayram Kredisi" kampanyası düzenliyor.

10.07.2014 13:22

Garanti Bankası, "Bayram Kredisi" kampanyası düzenliyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre "Bayram gelmeden kredisi geldi" kampanyasıyla müşterilerine ramazan ayı öncesinde uygun faizli kredi fırsatı sunan Banka, kredi kampanyasını uzatarak aynı avantajları yaklaşan bayram dönemi için de sürdürüyor.

Kampanya kapsamında, yüzde 0,95 faizli 3 bin lira tutarlı kredi, 95 lira dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ramazan Bayramı'nın yaz mevsimine denk gelmesinin, tüketicilerin harcamalarını ve nakit ihtiyaçlarını artırdığını belirterek, kendilerinin de müşterilerinin, hem yaz aylarını keyifli ve rahat geçirebilmeleri, hem de bayrama yönelik harcamalarını rahatça yapabilmeleri için geçen ay başlattıkları kampanyayı "Bayram Kredisi" kampanyası adıyla uzattıklarını kaydetti.

Böylece, uygun faizli kredi sunmaya devam ettiklerini belirten Genç, şu bilgileri verdi:

"Müşterilerimiz, ihtiyaçları olan krediye tüm kanallarımızdan hızlı bir şekilde sadece nüfus cüzdanlarıyla başvurabiliyor. 444 0 335 numaralı Tam Destek Hattı'mızı arayarak, tek bir telefonla kredi başvurularını kolayca tamamlayabiliyor. Başvurunun yanı sıra, 'Tam Destek' hizmetimizle, kredi kullandıktan sonra ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vadesini uzatabiliyor veya taksitlerini küçültebiliyor. Kredileri bitmeden yeni ihtiyaçları oluşması halinde de ek kredi alabiliyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti'den 'Bayram Kredisi' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement