Gaziantep'te depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı

Gaziantep\'te depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi. İslahiye Mezarlığı'nda gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dua edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekilleri de etkinliğe katılarak yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi. Mezarları ziyaret eden yetkililer, Nurdağı Mezarlığı'nda da vatandaşlara başsağlığı dileklerini iletti. Program dua edilmesiyle sona erdi.

06.02.2024 12:45  Güncelleme: 04:59

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçesinde depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı.

Valilikçe İslahiye Mezarlığı'nda düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından dua edildi.

Etkinliğe katılan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekilleri, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Mezarlara karanfil bırakan Gül, Çeber ve Şahin ile beraberindekiler, daha sonra Nurdağı Mezarlığı'nı ziyaret ederek, vatandaşlara başsağlığı diledi.

Program dua edilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te depremde hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement