Göztepe'den Başkent Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Göztepe'den Başkent Çıkarması

Göztepe\'den Başkent Çıkarması

Transferin hareketli kulüplerinden Göztepe, 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki rakibi Ankaragücü'nün iki oyuncusuyla el sıkıştı.

24.12.2014 12:55

Transferin hareketli kulüplerinden Göztepe, 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki rakibi Ankaragücü'nün iki oyuncusuyla el sıkıştı.

Yönetimin sol kanatta görev yapan Mehmet Erdem Uğurlu ve forvet Umut Nayır'ın transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Teknik direktör Metin Diyadin, iki futbolcuyu izlediğini belirterek, "Ankaragücü'nün Kardemir Karabükspor'la oynadığı kupa maçında Erdem ve Umut'u izledim. İkisini de beğendim" dedi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim Ankaragücü ile masaya otururken, sarı kırmızılıların CEO'su Barış Güclü görüşmeleri doğruladı.

Osmanlıspor'dan golcü Emrah'ın da listede olduğunu dile getiren Barış Güçlü, "İsmi geçen oyuncular için temaslar sürüyor. Görüşmeler olumlu gidiyor" diye konuştu.

Futbol yaşantısına amatör takımlardan Albayrak'ta başlayan 21 yaşındaki Umut, sarı lacivertyli formayı 21 resmi maçta giyerken, ağları 10 defa havalandırdı. 26 yaşındaki Mehmet Erdem ise Gazi Üniversitesi'nde başladığı kariyerini Keçiörengücü, Osmanlıspor, Bugsaşspor ve Ankaragücü'nde sürdürdü. Tecrübeli futbolcu da bu sezon 21 maçta oynarken 5 defa gol sevinci yaşadı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'den Başkent Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement