Güney Almanya?da Üç Saat İçinde Meydana Gelen Kazalarda 17 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Güney Almanya?da Üç Saat İçinde Meydana Gelen Kazalarda 17 Kişi Yaralandı

Güney Almanya?da Üç Saat İçinde Meydana Gelen Kazalarda 17 Kişi Yaralandı

Güney Almanya'da üç saat içinde meydana gelen kazalarda 17 kişi yaralandıErcan Karataş/Münih, 14 Mart, (DHA)-Güney Almanya'nın Bavyera'ya bağlı Kempten ve Kaufbeuren şehrinin kesişme nokrasında B12 çevre yolunda dün meydana gelen zincirleme kazada 17 kişi yaralandı.

14.03.2016 22:37

Güney Almanya'da üç saat içinde meydana gelen kazalarda 17 kişi yaralandı

Ercan Karataş/ Münih, 14 Mart, (DHA)-

Güney Almanya'nın Bavyera'ya bağlı Kempten ve Kaufbeuren şehrinin kesişme nokrasında B12 çevre yolunda dün meydana gelen zincirleme kazada 17 kişi yaralandı. Çevre yolu saatlerce trafiğe kapalı kaldı. Meydana gelen 3 kazadan ilki ve ikincisi, hatalı şerit değiştirme sebebiyle meydana geldi. 49 yaşındaki kadın sürücünün hatalı şerit değiştirmesiyle arkadan gelen araç, öndeki araca çarptı. Kazada 4'ü çocuk 11 kişi yaralandı. Kazayı gören başka bir sürücü yolda aniden direksiyonu kırınca arkadan olay yerine tedavi amaçlı giden acil yardım doktoru da takla atarak kaza yaptı. Araçta bulunan 34 yaşındaki sürücü ve 5 yaşındaki kızı yaralanırken, 61 yaşındaki acil yardım doktoru ve araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Üçüncü kaza ise aynı çevreyolunda meydana geldi. Karşı şeride geçen 65 yaşındaki sürücü, ters yönden gelen başka bir araç ile çarpıştı. Ardından meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan durumunun ikisinin ağır olduğu öğrenildi. Çevre yolu saat 22: 30'a kadar kapalı kaldıktan sonra trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güney Almanya?da Üç Saat İçinde Meydana Gelen Kazalarda 17 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement