Haberal Silivri'ye Doğru Yola Çıktı - Son Dakika
Güncel

Haberal Silivri'ye Doğru Yola Çıktı

Haberal Silivri\'ye Doğru Yola Çıktı

Ergenekon Tutuklusu Prof.Dr.Mehmet Haberal, sabah erken saatlerde Silivri'ye hareket etti.

12.04.2012 06:51

Ergenekon Tutuklusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, sabah erken saatlerde Silivri'ye hareket etti. İzin süresi dolan Haberal, vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı.

Annesi Medine Haberal'ın hayatını kaybetmesi sebebiyle iki gün izin verilen Ergenekon Tutuklusu CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın izin süresi doldu. Sabah 05.10 itibariyle yola çıkan Haberal, kendisi ile vedalaşmaya gelenlerle bir süre sohbet etti.

Vedalaştıklarına sık sık "Çok çalışmalıyız" diyen Haberal, oğlu Erkan Haberal ve kardeşi Ali Haberal'ın kolları arasında Pembe Köşk'ten ambulansa yürüdü. Kendisini uğurlamaya gelen herkese teşekkür eden Mehmet Haberal, "Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, sabahın bu saatinde buralara gelmişsiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Ambulans önünde son kez vedalaşan Haberal, Özel Kalem Müdürü Sinem Alkan'a da talimatlar verdi. Alkan'a, kendisine mesaj gönderen bütün arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade eden Haberal, "Nikhol'e özellikle bir kez daha çok teşekkür ettiğimi söyle. O mesajları bana göndersin. O mesajların her birine, bütün arkadaşlarıma Amerika'daki, Avrupa'daki, Asya'daki, Japonya'daki, Avustralya'daki dünyanın her yerindeki bana mesaj gönderen tüm arkadaşlarıma, en az onların bana yazdıkları kadar mesajları onlara iade edelim. Yani çok teşekkür ediyorum. Bütün hastanedeki çalışanlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

"ARADA TRAFİK KAZASI OLUYOR"

Kendisi ile vedalaşmaya gelenler ile konuşan Mehmet Haberal, gitmeden önce bir anısını anlattı. Geçmişte yaşadığı trafik kazasını hatırlatan Haberal, şöyle dedi:

"Arada bir böyle trafik kazası oluyor. Bazen sadece teker patlıyor. Bazen bir bakıyorsunuz takla atmışsınız. Çok enteresandır, bir gün Zonguldak'a geliyorum. Bolu Yeniçağ'ı geçtikten sonra yol çok güzel, çok güzel bir manzara var. Ben de steyşın araba kullanıyorum, çok da keyifle kullanıyorum. O arada sağda solda, camışlar var. O sıra dalga geçiyoruz, ya şunlara bak ne güzel falan filan derken, yolda çakıl var, birden bire bir baktım araba tepe taklak tersine döndü. Arabanın tekerleri yukarıda, kıyamet koptu tabi. Ama çok şükür ben kazasız belasız atladım geldim."

Vedalaştıktan sonra sık sık "Çok çalışmalıyız" diyen Mehmet Haberal, ambulansın kapısından el salladı. Son sözü de "Zonguldak halkına teşekkür ediyorum. Çok çalışmamız gerekiyor" diyen Haberal, konvoy eşliğinde Silivri Cezaevi'ne hareket etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Haberal Silivri'ye Doğru Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement