Eksi 20 dereceyi gören Şırnak'ta dev buz sarkıtları oluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Eksi 20 dereceyi gören Şırnak'ta dev buz sarkıtları oluştu

24.01.2022 09:35  Güncelleme: 09:46

Şırnak'ta hava sıcaklığı eksi 20 dereceye düşünce dağlarda şelalelerin donması ile oluşan dev buz sarkıtları kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Şırnak'ta hava sıcaklığı eksi 20 dereceye düşünce dağlarda şelalelerin donması ile oluşan dev buz sarkıtları kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde hava sıcaklığı eksi 20 dereceyi bulunca dağ yamaçlarında ve kayalık alanlarda dev sarkıtlar oluştu. Metrelerce uzanan buzdan sarkıtlar fotoğrafçıların uğrak merkezi oldu. Bölgede doğa fotoğrafçılığı yapan Serdar Gükçe, Değirmen, Taşarası, Aşağıdere ve Hisarkapı köylerindeki dağlık alanlarda metrelerce uzanan dev sarkıtları fotoğrafladı. Fotoğrafçı Gükçe, herkesi Beytüşşebap'a davet ederek, doğa harikalarını keşfetmelerini istedi. Gükçe, "Yıllardır bölgede doğa fotoğrafçılığı yapıyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çetin bir kış yaşıyoruz. Bu yüzden fotoğraflar çekiyoruz. Bölgemizde dev sarkıtlar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Fotoğraf aşkını çekenler bilir. Bu yüzden herkesi buraya bekliyoruz" dedi.

(Hazım Gökçe - Serdar Gükçe/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eksi 20 dereceyi gören Şırnak'ta dev buz sarkıtları oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement