Paris'te Markete Saldırı Düzenleyen Saldırgan, Polisi de Öldürmüş - Son Dakika
Güncel

Paris'te Markete Saldırı Düzenleyen Saldırgan, Polisi de Öldürmüş

Fransız polisi, Paris'in doğusundaki Porte de Vincennes'te bir süpermarkette 6 kişiyi rehin alan saldırganın fotoğraflarını yayınlandı. Saldırgan, dün polisi öldüren zanlıymış.

09.01.2015 15:56  Güncelleme: 16:36

Charlie Hebdo saldırısı şüphelileri Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusunda bir rehine ile kapana kıstırılmasının ardından kentte ikinci rehine krizi yaşanıyor. Bu kez de bir koşer marketine giren saldırganın içeride bulunanları rehin aldı. Saldırganın dün Paris'te, bir kadın polis memurunu öldüren kişi olduğundan şüpheleniliyor. AFP, olayda en az iki kişinin öldürüldüğünü açıkladı.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Paris'in doğusundaki Porte de Vincennes semtinde yaşanan olayda saldırganın beş kişiyi rehin aldığı ifade edildi. Rehineler arasında bir kadın ile bir çocuk olduğu bildirildi. Olay yerine terörle mücadele birimlerinin intikal etti.

SALDIRGANIN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Paris Emniyeti, dün bir kadın polis memurunun öldürüldüğü saldırıyla ilgisi olabileceğini düşündüğü Hayat Boumeddiene ve Amedy Coulibaly adlı iki şüphelinin fotoğrafları yayımlayarak vatandaşlardan yardım istedi.

##189950 ##

"KİM OLDUĞUMU BİLİYORSUNUZ"

İddialara göre 32 yaşındaki Amedy Coulibaliy, polise, "Kim olduğumu biliyorsunuz. Dammartin'daki kuşatma kalkana kadar rehineleri bırakmayacağım" diye bağırdı.

Paris'te dün sokak ortasında yaşanan çatışmada bir kadın polis memuru öldüren saldırganın olayın şüphelisi olduğu bildirildi.





Paris\'te Markete Saldırı Düzenleyen Saldırgan, Polisi de Öldürmüş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Paris'te Markete Saldırı Düzenleyen Saldırgan, Polisi de Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mr oz: Fransa resmi olarak pkk ya ve diğer terör örgütlerine destek verdiğini söylemişti. Benim sorum bizim şehitlerimiz için yürüyüş yapmıyorlar elin Fransızı için yürüyüş yapıyorlar. Allah ın izniyle onlar hiçbir zaman İktidar da olanayacaklar ben chp ye oy veren bir insandım bu olaylardan sonra oyum AKP ye dir ! 13 12 Yanıtla
  • voltage: uyuyan dev uyandı kafirler kendiniz ettiniz kendiniz bulun 13 1 Yanıtla
  • selçık 06: üç beş suçsuz vatandaş ölür bunlar da ölür ytada sürünürler, sonrası yine müslümanlar kendi kafasızlıklarından sürünür. Arkdaş devir ilim bilim devri ilerleyinki düşmanlarınızı geçin, müslümanda para var petrol var doğa var insanda var ama müslümanda salatnat ve zevk hsatalığı var o yüzden ilerlemek yok bol bol lak lak var. Arabbim bizi düzeltir işallah akıl verir işallah. 9 2 Yanıtla

Advertisement