İZAYDAŞ 2023'e Hazırlanacak - Son Dakika
Güncel

İZAYDAŞ 2023'e Hazırlanacak

İZAYDAŞ 2023\'e Hazırlanacak

2013 yılı ilk altı aylık birim faaliyetleri değerlendirme toplantısında, 10 yıllık stratejik planlama kararı alındı.

20.08.2013 15:56

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 2013 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Hafta sonunda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, daha güçlü bir İZAYDAŞ için yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini aktardı.

6 AYLIK FAALİYETLER

Bütün müdür, şef ve sorumluların katıldığı "Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı", genel müdürlük toplantı salonunda yapıldı. Tam gün süren toplantıda yöneticiler sırayla, 2013 yılının ilk altı ayında hedeflerin gerçekleşme durumunu, yaşanan sıkıntıları, sorunların kaynağı ile çözüm yollarını ve önümüzdeki altı aya dair hedeflerini hazırladıkları sunumlarla anlattı.

KARAKUŞ: KOLEKTİF ÇALIŞMA

Toplantının değerlendirme bölümünde konuşan Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, kolektif çalışmanın sonucunda bugün iyi bir noktaya vardıklarını, bu başarıda her bir çalışanın katkı sağladığını kaydetti. Karakuş, "Tespit edeceğimiz az verimli alanlara da müdahale ederek, daha güzel sonuçlar elde edebiliriz" değerlendirmesini yaptı.

ULUDAĞ: KKD'YE ÖZEN ŞART

Teknik Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ da, iş sağlığı ve güvenliği hakkında daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirterek, Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) kullanılması konusuna daha fazla özen gösterilmesini istedi. Uludağ, "Bugün rakamlar bize başarılı olduğumuzu gösteriyor. Ancak yeni projelere daha fazla açık olmamız, AR-GE konularında hız kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"BAŞKANIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Toplantının kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise, son dönemde şirket olarak son derece başarılı bir ivme yakaladıklarını kaydetti ve bu başarıya katkı sağlayan bütün çalışan ve yöneticilere teşekkür etti. İZAYDAŞ'ın aynı zamanda büyük Büyükşehir ailesinin bir parçası olduğuna dikkat çeken Saraç, "Hizmetlerimizin kalitesinde, devamlılığında ve veriminde bizlere her türlü desteği veren, ufkumuzu genişleten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na da huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"ÇALIŞAN BİLDİRİMLERİNİ DİKKATE ALIN"

Daha sonra yapılan sunumlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Müdür Saraç, yöneticilerin çalışanlarla daha yakın bir diyalog içinde olması gerektiğini söyledi. Saraç, "Çalışan bildirimlerini dikkate alalım. Bu bildirimler, onların işlerini sahiplendiği anlamına gelir. Önerilerini değerlendirelim. Çünkü en iyi işi yapan bilir. Motivasyon için her kademedeki çalışanlar, birlikte çalıştıkları kişilerin farkında olmalı. Dertlerini, eksiklerini, fazlalarını, özel konularını bilmeli. İşinizi de çalışma arkadaşlarınızı da sıkı takip etmelisiniz. Gerektiğinde yol göstermeli, gerektiğinde onlara moral vermelisiniz" şeklinde konuştu.

"MASA BAŞINDA DEĞİL SAHADA OLUN"

İş sağlığı ve güvenliği, yönetim sistemleri ve müşteri memnuniyeti konularında daha hassas olunması gerektiğini ifade eden Genel Müdür Saraç, "Bu şirket parayı sahada kazanıyor. Sizler de her zaman masa başında değil, sahada olmalısınız. Sahada tespit ettiğimiz eksiklikler bizim için değerli olmalı. Belki küçücük bir konudan çok faydalı sonuçlar çıkarabiliriz. Çalışanlarla hep bir arada olup teşekkür etmeyi bilmeliyiz. Teknolojiyi daha verimli kullanmalıyız" dedi.

"YARIN, YENİ ŞEYLER YAPMAK LAZIM"

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirketin geleceği ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Şirketimiz, hepimizin gayretleri ile önümüzdeki yıllara ilerliyor. Her gün daha iyi olmak zorundayız ki yarınımız daha güvende olsun. Bugüne kadar ki başarılarımızın görevi bizi bugünlere getirmekti. Yarın için yeni şeyler yapmak lazım. İleriye dönük stratejik çalışmalar yapmamız gerekiyor. Şirketimizin ömrünü uzatmalı, iş yaptığı dalları çoğaltmalıyız. Bu sebeple önümüzdeki 10 yıla dair planlamamızı tamamlamamız lazım. İZAYDAŞ'ı 2023 yılında bekleyecek tabloya şimdiden hazırlık yapalım, çalışmaları başlatalım."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İZAYDAŞ 2023'e Hazırlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement