Kadir Kara'dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kadir Kara'dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Ziyareti

Kadir Kara\'dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Ziyareti

Kadir Kara, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

05.10.2012 11:26

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç'ı makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kılıç'ın nezdinde tüm öğretmenlerin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Kara, günün anısına bir buket çiçek ile birlikte Osmanlı motifli kahve takımı hediye etti.

Başkan Kadir Kara; "Tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününü yürekten kutluyorum. Bu gün Birleşmiş Milletlerin Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü olan (UNESCO) tarafından 1994 yılında kabul edilen ve o günden buyana, "Dünya Öğretmenler Günü" olarak, kutlanması nedeniyle bütün öğretmenlerimizin çok önemli olan bu gününü kutlamak maksadıyla bu ziyareti yaptık. Eğitim bir toplumun gelişmesi için son derece önemlidir. Ülkemizde de eğitime vereceğimiz önemle, öğretmene yapacağımız yatırım sonucunda, geleceğimizi şekillendirmiş oluruz. Bu bakımdan, öğretmenlere gereken önem verilmeli ve onların vereceği eğitime, bilime, araştırmaya ve teknolojiye her aşamada gerekli payı ayırmak zorundayız. Bu nedenle,  eğitime ve eğitimciye yapılan yatırım çok önemlidir. 24 Kasım'dan sonra öğretmenlerimiz için en önemli günlerden biridir" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Başkan Kadir Kara'ya ve beraberindeki başkan yardımcılarına teşekkür etti. Müdür Kılıç, eğitime önem veren bir yerel yönetici olmasından dolayı ayrıca Başkan Kara'ya teşekkür etti. Çiçeği tüm öğretmenler adına aldığını dile getirerek, tüm öğretmenler adına Başkan Kadir Kara'ya şükranlarını sundu.

Ziyarette Başkan Kadir Kara ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Teke ile Ayşe Argun hazır bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir Kara'dan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement