Kağıtspor'lu Sultanlar, Yine Galip - Son Dakika
Güncel

Kağıtspor'lu Sultanlar, Yine Galip

Kağıtspor\'lu Sultanlar, Yine Galip

Kağıtspor'lu Bayan Voleybolcular ligdeki beşinci maçını da kazandı.

11.12.2012 10:07

3.Lig Bayanlar Voleybol Ligi B grubunda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu bayan voleybolcular altıncı hafta kendi evinde oynadığı Bahçeli Evler Voleybol takımını 3-1 yendi.Bahçeli Evler karşılaşması öncesi ligde dört galibiyeti bulunan mavi beyazlı sultanlar Hasan Gemici Spor salonunda İstanbul temsilcisi karşısına Duygu, Azra, Ajdan, Merve, Oya, Büşra, Betül, Sena ile çıktı.

Başa Baş Mücadele Geçti

Hasan Gemici spor salonunda oynan ve Arzu Ersoy Ulutaş,Semra Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmanın ilk setini 25-20 kazanan Kağıtsporlu Bayan voleybolcular ikinci seti de 25-18 galip kapadı. Üçüncü sette baş baş mücadele eden Kağıtsporlu voleybolcular bu seti 22-25 mağlup kapatırken, dördüncü sette ise, işi şansa bırakmayarak 25-17 kazanarak karşılaşmayı 3-1 galip kapattı.

Yalova'yı Konuk Edecek

Aldığı bu sonuçla ligdeki oynadığı beş maçını da kazanan sultanlar ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ispatladı.Üçüncü sırada yer alan ve ligde tek mağlubiyeti bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu bayan voleybolcular ligdeki yedinci maçını 16 Aralık Pazar günü Bursa deplasmanında İnegölspor ile yapacak.Bursa İnegöl spor salonunda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 14.00 olarak belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor:3

Bahçelievler:1

Salon: Hasan Gemici

Hakemler: Arzu Ersoy Ulutaş, Semra Yılmaz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor: Duygu, Azra, Ajdan, Merve, Oya, Büşra, Betül, Sena,

Bahçelievler: Türkan, Derya, Aslıhan, Sevil, Hilal, Şerife, Deniz

Setler:25-20, 25-18, 22-25, 25-17

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıtspor'lu Sultanlar, Yine Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement