Kalp Hastası Aile Yeni Evine Taşındı - Son Dakika
Güncel

Kalp Hastası Aile Yeni Evine Taşındı

Kalp Hastası Aile Yeni Evine Taşındı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, baba ve iki çocuğunun kalp hastası olduğu Yavuz ailesi, yeni evlerine taşındı.

26.03.2013 09:26  Güncelleme: 09:32

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, baba ve iki çocuğunun kalp hastası olduğu Yavuz ailesi, Viranşehir Kaymakamlığı'nın desteğiyle yeni evlerine taşındı.

Daha önce oturdukları üstü toprak tek gözlü evden taşındıklarını söyleyen anne Naime Yavuz, çocuklarına sahip çıkan Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'a teşekkür ettiğini belirterek, artık çocuklarının daha temiz bir ortamda yaşayacaklarını ve derslerine çalışacaklarını ifade etti. Anne Yavuz, "Kaymakamımız bize yeni bir ev bularak kirasını ödedi. Ev eşyaları da alacağını söyledi. Eşim geçici olarak çalışıyor. Kalıcı bir iş bulacağını söyledi. Allah kendisinden razı olsun. Çocuklarımın hastalıklarının tespiti ve tedavisinde yardımcı oldu. Viranşehir Gülşehir Kadın Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ve bize ilgi gösteren ve tedavileri için bizi Şanlıurfa'ya gönderen devlet hastanesi yetkililerine de teşekkür ediyorum. Kaymakamımız kendisi evimize kadar gelip, halimizi yerinde gördü" dedi.

Baba ve iki çocuğunun kalp hastası olduğunun basında yer almasının ardından, Viranşehir Kaymakamlığı olaya el koymuş, aileyi yerinde ziyaret ederek, ailenin barınması için uygun bir ev tutmuştu. Anne Naime Yavuz, kaymakamın kendi çocuğuyla birlikte gelmesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve çocuklarının bundan sonraki tedavilerinin de kaymakamlık tarafından yapılacağını kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalp Hastası Aile Yeni Evine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement