Garnizon Kamutanın Karısını Öldüren Zanlının Kimliği Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Garnizon Kamutanın Karısını Öldüren Zanlının Kimliği Belli Oldu

Sahibi olduğu sürücü kursu önünde öldürülen Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz'ı öldüren zanlının kursiyer olduğu ortaya çıktı.

09.09.2014 10:22  Güncelleme: 15:54

Sahibi olduğu sürücü kursu önünde öldürülen Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz'ın katil zanlısının kursiyer Ziyaettin Y. olduğu öğrenildi.

GEÇEN YIL ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Kaymaz'ın, Ziyaettin Y.'nin ehliyet alamadığı için kendisini tehdit ettiğini bildirerek 2013 yılında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğu da ortaya çıktı.

KURSİYERLER, ZANLIYI TEŞHİS ETTİ

Katil zanlısının peşine düşen polis, Ziyaettin Y.'nin elde edilen bir fotoğrafını cinayete tanık olan kursiyerlere gösterdi. 3 kursiyer, fotoğraftaki kişinin saldırıyı gerçekleştiren kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine cinayetin faili olduğu kesinlik kazanan daha önceden sabıkalı Ziyaettin Y.'nin yakalanması için polis ekipleri, çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan Sultan Kaymaz'ın önceki akşam Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazesi gece yarısı rütbeli askerler tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı'ya götürüldü.

Garnizon Kamutanın Karısını Öldüren Zanlının Kimliği Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Garnizon Kamutanın Karısını Öldüren Zanlının Kimliği Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement