Kanyonda Mahsur Kalan Köpeği Belediye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kanyonda Mahsur Kalan Köpeği Belediye Ekipleri Kurtardı

Kanyonda Mahsur Kalan Köpeği Belediye Ekipleri Kurtardı
02.03.2016 13:37

Safranbolu Tokatlı Kanyonu’nda mahsur kalan köpeği Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kurtardı.

Safranbolu Tokatlı Kanyonu'nda mahsur kalan köpeği Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kurtardı.

TRT'de yayınlanan 'Doğadaki İnsan' programı sunucusu Serdar Kılıç, Tokatlı Kanyonu'nda yaptığı çekimler sırasında yaralı vaziyette köpeği görmesi üzerine durumu belediye ekiplerine bildirdi. Kılıç'ın da yardımcı olduğu çalışmalar sonrası iple yukarıya çekilerek kurtarılan köpeğe ilk müdahale kanyonda yapıldı.

Aç, susuz ve yorgun bir halde bulunan köpek, yapılan sağlık kontrollerinin ardından Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanyonda Mahsur Kalan Köpeği Belediye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika


Advertisement