Karabalık, Şefkatiyeli Gençleri Vatan Nöbetine Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Şefkatiyeli Gençleri Vatan Nöbetine Uğurladı

Karabalık, Şefkatiyeli Gençleri Vatan Nöbetine Uğurladı

Kartepe Şefkatiye Mahalelsi'nden 1993/4 celp döneminde vatan nöbetine alınacak 10 asker için Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde asker uğurlaması düzenlendi.

30.10.2013 16:01

Kartepe Şefkatiye Mahalelsi'nden 1993/4 celp döneminde vatan nöbetine alınacak 10 asker için Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde asker uğurlaması düzenlendi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Şefkatiyeli gençlere hayırlı teskere dileklerinde bulunurken gittikleri yerde Kartepeyi en iyi şekilde tanıtıp anlatmalarını istedi.

Şefkatiye Mahallesi'nde 1993/4 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adaylarından; Burhan Kılıç Kütahya, Sedat Üzülmez İzmir, Serdar Öğünç Tokat, Tayfun Mut İzmir, Selman Aslan Isparta, Kadir Yalnız Burdur, Seyfullah Mut Çanakkale, Ahmet Örçen Burdur, Faruk Üzülmez Ankara ve Ceyhun Mut İzmir'deki birliklerine güle oynaya uğurlandı.

Şefkatiye Gençlik Derneği tarafından Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen asker uğurlamasına katılım yoğun oldu. Toplumlarda birlik ve beraberliğin önemine değinen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, böylesi organizasyonlarda bu birlik ve beraberlik dostluk ve kardeşlik duyguları eşliğinde insanlar biraraya gelmekte. Bu organizasyonu da gerçekleştirenleri tebrik ederim. Bizim kültürümüzde çok önemli günler ve önemli evreler vardır. Askerlik de bu evrelerden biridir" dedi.

Böylesi bir etkinlikle gençlere moral ve motivasyon sağlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karabalık, "Bu kardeşlerimizin vatan bekçiliğine bu şekilde uğurlanması kendileri için çok büyük moral ve motivasyondur. Dolayısıyla bu motivasyonun sağlanması son derece önemli. Şimdiden asker adaylarına güle güle derken kendilerine hayırlı teskereler dilerim" dedi.

Ülkemizin en büyük zenginliği olan kendini iyi yetiştirmiş gençler olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, asker adaylarına gittikleri yerlerde de Kartepe'yi en iyi şekilde tanıtıp anlatmalarını da istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Şefkatiyeli Gençleri Vatan Nöbetine Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement