Katliam Gibi Kaza - Son Dakika
Güncel

Katliam Gibi Kaza

Katliam Gibi Kaza

Siverek'te yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

17.12.2012 22:54  Güncelleme: 08:04

Kayganlaşan yolda araç hakimiyetini kaybeden araç, karşı yönden gelen tır ile çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi öldü.

YAĞAN KAR SONRASI GELEN ÖLÜM

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen korkunç kazada Diyarbakır istikametine giden Hakan Şimşek idaresindeki 58 AL 386 plakalı yolcu minibüsü, karayolunun 40. kilometresindeki Soydan köyü mevkisinde, kar nedeniyle kayganlaşan yolda karşıdan gelen Kenan Çelik'in kullandığı 21 TF 303 plakalı buğday yüklü tır ile çarpıştı.

Kazada, minibüs şoförü Şimşek ile yanında bulunan Hasan Öner olay yerinde öldü. Araçta sıkışan Ferit Doğru ve Abdülhakim Solmaz, itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saatlik çabasının ardından ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Siverek Devlet Hastanesinde kurtarılamadı. Ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan tır sürücüsü Çelik'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

CENAZE ARACI DA DEVRİLDİ

Bu arada, kazada hayatını kaybedenlerin cenazesini almak için gönderilen Siverek Belediyesine ait cenaze nakil aracı, yoğun kar nedeniyle kayganlaşan yolda şarampole devrildi. Sürücü Sadık Akgül, kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Siverek-Diyarbakır karayolu ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğine açıldı.

 

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement