Kereste Atölyesinde Yangın (2) - Son Dakika
Güncel

Kereste Atölyesinde Yangın (2)

Adana'da bir kereste atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

28.02.2017 03:44

Adana'da bir kereste atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

Merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi 60056 Sokak'ta Yaşar Özel'e ait olduğu öğrenilen kereste atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevlerin kerestelerin bulunduğu bölüme sıçraması üzerine yangın büyüdü.

Yangını fark eden mahalle sakinleri, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri, söz konusu iş yerinde küçük çaplı iki patlamanın da yaşandığı yangını çevredeki bulunan evlere sıçramadan kontrol altına aldı. İş yerinde bulunan sanayi tipi tüpler patlamadan ekipler tarafından çıkartıldı. Yaklaşık 6 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın bir saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Yangında kalan köpeği için göz yaşı döktü

Öte yandan iş yerinde yangın çıktığı haberini aldıktan sonra olay yerine gelen atöyle sahibinin eşi Fatoş Özel içeride kalan ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmaya bekleyen köpeği için uzun süre göz yaşı döktü.

Özel, yangının söndürülmesinin ardından ekipler tarafından iş yerinden çıkartılan "Şiva" isimli köpeğine sarılarak mutluluk göz yaşlarına boğuldu.

Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Kereste Atölyesinde Yangın (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kereste Atölyesinde Yangın (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement