Kumluca'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Cinayet

Kumluca\'da Cinayet

Kumluca ilçesinde bir yıl önce evlenen kadın, tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü.

07.09.2014 15:52

Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi'nde eğlence mekanlarında çalışan ve eşiyle tartışan kadın, eşini bıçaklayarak öldürdü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Okan Şahin ve (20) ve Gizem Şahin (21) çifti bir yıl önce evlenerek Mavikent Mahallesi Hüseyin Kurşunlu Caddesi'nde oturmaya başladılar.

Finike ilçesinde eğlence mekanlarında çalışan Gizem Şahin, dün akşam eşiyle birlikte yemek yedikten sonra alkol alarak evlerine geldi. Evde eşinden para istediği öne sürülen Okan Şahin ile eşi arasında tartışma çıktı. Eşinin kendisine ve ailesine küfürler ettiğini iddia eden Gizem Şahin, eşi uykudayken meyve bıçağıyla vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Daha sonra jandarmayı arayan zanlı, eşini bıçakladığını ve teslim olmak istediğini bildirdi. Eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Okan Şahin'in yaşamını yitirdiğini belirlerken, Gizem Şahin'i gözaltına aldı.

Jandarmadaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen zanlı tutuklanırken, Okan Şahin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement