Kurtulmuş'tan Elazığ Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş'tan Elazığ Belediyesine Ziyaret

Kurtulmuş\'tan Elazığ Belediyesine Ziyaret

Prof. Dr Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediyesini ziyaret etti.

05.01.2013 09:24

Ziyarette Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, Sermin Balık, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez'de bulundu.

Prof. Dr Kurtulmuş'u Elazığ Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle vatandaşlar karşılarken, Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bir süre Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Numan Kurtulmuş ile sohbet ederek yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında kendisini bilgilendirerek bir brifing dosyası takdim etti.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan ve "Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Numan Kurtulmuş beyefendinin Elazığ'ı ve Elazığ Belediyesini ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduklarını" ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ziyaretin son derece verimli geçtiğini kaydetti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Numan Kurtulmuş, Belediyelerin hizmet kapısı olduğuna dikkat çekerek açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün azizler diyarı Elaziz de çeşitli incelemelerde bulunduk ve toplantılara katıldık. Belediye Başkanımız sağ olsunlar çalışmalarla ilgili olarak bizlere brifing dosyası takdim ettiler. Sayın Başkanımızın yaptığı güzel çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyor ve bundan sonra gerçekleştireceği projelerde kolaylıklar diliyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtulmuş'tan Elazığ Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement