Lösemi hastası Melis'e doğum günü kutlaması - Son Dakika
Güncel

Lösemi hastası Melis'e doğum günü kutlaması

Lösemi hastası Melis\'e doğum günü kutlaması

Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası Melis Akbaş'ın 8. yaşı, hastanede pasta kesilerek kutlandı.

08.12.2013 18:15

Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası Melis Akbaş'ın 8. yaşı, hastanede pasta kesilerek kutlandı.

Baba Bahadır Akbaş, kızının yeni yaşı için üzerinde "Benim kahramanım Melis, mutlu yıllar" yazılı pasta hazırlattı. Steril ortamda tutulması nedeniyle Melis'in bulunamadığı kutlama, en yakın arkadaşı Beyza Nur Sarı ve ailesinin de katılımıyla hasta yakınlarının beklediği salonunda gerçekleştirildi. Pasta üzerindeki 8 mumu Beyza Nur, Melis'in 2 yaşındaki kardeşi Arda Berat ve baba Bahadır Akbaş birlikte üfledi.

Arda Berat'la birlikte pastayı kesen Bahadır Akbaş, pastadan gazetecilere de ikram etti.

Bahadır Akbaş, Melis'in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, kızının genel durumunun iyi olduğu belirterek, "Kemik iliği nakli için hazırlıklara başlandı. 18 veya 19 Aralık'ta nakil gerçekleştirilecek. Bugün 8. yaş günü. Aslında başka programlar da düşündük ama rahatsızlığından dolayı steril ortamda olduğu için doktorlar izin vermedi. Ama ona moral vermek için böyle bir şey düşündük. Sağlığına kavuştuktan sonra, daha geniş çaplı bir kutlama yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Akbaş, kızına doğumgünü hediyesi olarak gelinlik aldığını ifade ederek, gelinliği çok sevdiği için böyle bir hediye düşündüğünü söyledi.

Melis'e, doğum günü nedeniyle sosyal medya üzerinden de bir çok kutlama mesajı gönderildi.

Muhabir: Halil Şahin

Yayınlayan: Serdar Yılmaz

-melis

-doğum günü kutlaması

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösemi hastası Melis'e doğum günü kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement