Lösemili Elif İçin Müjdeli Haber Geldi - Son Dakika
Güncel

Lösemili Elif İçin Müjdeli Haber Geldi

Lösemili Elif İçin Müjdeli Haber Geldi

Halsizlik ve kansızlık şikayetiyle gittiği hastanede lösemi teşhisi konulan Elif için Afyonkarahisar'da ilik nakli kampanyası başlatılmıştı.

03.09.2016 11:47

Halsizlik ve kansızlık şikayetiyle gittiği hastanede lösemi teşhisi konulan Elif için Afyonkarahisar'da ilik nakli kampanyası başlatılmıştı. Kızılay Afyonkarahisar Şubesi öncülüğünde başlatılan kampanyaya kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş, donör adayları kan vermek için Kızılay'ın yolunu tutmuşlardı. Afyonkarahisar Orman İşletme İl Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan talihsiz kızın babası Ramazan Öz, bugün yaptığı açıklamada sevindirici haberi verdi. Kızı Elif için Antalya'dan donör müjdesinin geldiğini belirten Öz, şunları söyledi:

İKİ DONÖR BULUNDU

"Haberi bugün tesadüf olarak aldım. Antalya'daki özel bir hastaneyi aradım ilik sormak için oradan da 2 tane donörün bulunduğu söylendi. Biri Almanya'dan diğeri Türkiye'den. Biz hayatımızı kurtardık. İnşallah başka aileler ve çocuklar bizim yaşadığımız sevinci yaşasınlar. Bundan sonraki süreçte ise Eskişehir'de tedavilerimiz devam edecek. İlik nakli için gerekli hazırlıklar yapıldığında Antalya'ya sevk gerçekleşecek. Aşağı yukarı bir 5-6 ay sonrada taburcu olacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum, Allah herkesten razı olsun."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Lösemili Elif İçin Müjdeli Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement