Manavgat En Güzel Polonyalı Seçildi - Son Dakika
Güncel

Manavgat En Güzel Polonyalı Seçildi

Manavgat En Güzel Polonyalı Seçildi

'foto-models Poland 2010' Yarışması'nın Finali Side'deki Apollon Tapınağı'nda Yapıldı. Yarışmada Ewilina Kleszczynska 'polonya 2010 Güzeli' Olurken, Justyna Trusewicz İse 'side Güzeli' Seçildi.

29.09.2010 19:30

'FOTO-Models Poland 2010' Yarışması'nın finali Side'deki Apollon Tapınağı'nda yapıldı. Yarışmada Ewilina Kleszczynska 'Polonya 2010 Güzeli' olurken, Justyna Trusewicz ise 'Side Güzeli' seçildi.

Polonya'da 6 bin aday arasında ön elemesi yapılan ve Polonyalıların merakla beklediği 'Foto-Models Poland 2010' finali, Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi'ndeki tarihi Apollon Tapınağı'nda yapıldı. Polonyalısanatçıların da sahneye çıktığı finalde, Türk Halk Oyunları grubu farklı yöreleri ait gösteriler sundu. Yarışmanın sonunda uluslararası jüri tarafından 20 finalist arasından Ewilina Kleszczynska 'Polonya 2010 Güzeli' seçilirken, Justyna Trusewicz ise 'Side Güzeli' oldu.

AKDEM Travel Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Demirtaş, güzellerin bir hafta bölgede çeşitli turizm aktivitelerine katılarak tarihi ve doğal güzellikleri gezdiğini belirterek, Poland bunun Türk turizmi için büyük önem taşıdığını söyledi.

Side Belediye Başkanı Ak Partili Abdulkadir Uçar, Side'nin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını anlatarak, "Bu organizasyon Polonya'da Side'nin tanıtımı için büyük önem taşıyor. Polonya ile ilişkilerimizi dostluğumuzu güçlendirdik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat En Güzel Polonyalı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement