Manisaspor'a Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Büyük Destek

Manisaspor\'a Büyük Destek

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Denizlispor ile kurtuluş yolunda kader maçına çıkmaya hazırlanan Manisaspor'a destek yağmaya devam etti.

15.05.2015 11:56

Ptt 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Denizlispor ile kurtuluş yolunda kader maçına çıkmaya hazırlanan Manisaspor'a destek yağmaya devam etti.

Siyah beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bülent Mercan, teknik heyet ve futbolculara moral verdi, maç için galibiyet sözü aldı.

Vali Bektaş, ziyarette yaptığı konuşmada Adana Demirspor karşısında sergilenen futboldan büyük lezzet aldığını belirtti, şöyle dedi:

"O maçta o oyunu sergileyen takımın olması gereken yer burası değil. Bu ekip ligden düşmez. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Bunu başarabilecek güçte olduğunuzu hepimiz biliyoruz."

Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, "Bu kulüp hepimizin kulubü. Ben ve arkadaşlarım Manisa'ya hizmet için görevdeyiz. Bu şehri yönetenlerin desteği, kurtuluş mücadelemizde bize güç verecek" diye konuştu.

Teknik direktör Taner Taşkın ise protokol mensuplarına desteklerinden ötürü teşekkür etti, "Manisaspor hiç olmadığı kadar sahipsiz kaldığı bir dönemi yaşıyor. Ancak sizleri burada görmek inancımızı artırdı. Çok samimi bir başkanımız, yöneticilerimiz ve oyuncu grubumuz var. Samimiyetin olduğu yerde mutlaka başarı olacaktır. Bu tablo bize daha fazla güç verecek. Bu işin sonunu getireceğiz" ifadesini kullandı.

Bu arada Şehzadeler Belediyesi, pazar günü Denizli'ye gitmek isteyen taraftarlar için 10 otobüs kiraladı. Manisa'dada yayınlanan yerel gazetelerin muhabirleri de antrenman öncesi futbolculara baklava ikram etti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement