Medeniyet Üniversitesi'nde Üniversite-Sanayi İşbirliğini Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Medeniyet Üniversitesi'nde Üniversite-Sanayi İşbirliğini Çalışmaları

Medeniyet Üniversitesi\'nde Üniversite-Sanayi İşbirliğini Çalışmaları

Üniversitemiz Yenilikçilik ve Girişimcilik Merkezi tarafından, 20 Haziran 2013 Perşembe günü "Ar-Ge Projeleri İçin Destek Programları ve Üniversite-Sanayi İşbirliği'nin Ar-ge Desteklerindeki Yeri" konulu seminer düzenlendi.

22.06.2013 12:33

Üniversitemiz kış bahçesinde gerçekleştirilen ve konuşmacı olarak Hedef Ar-Ge Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu ve Genel Müdürü Makine Mühendisi Hakan Çiftçi'nin katıldığı seminere başta Rektörümüz Prof. Dr. Hamit Okur ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Kurbanoğlu ile birçok öğretim elemanı katıldı.

Yenilikçilik ve Girişimcilik Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Erkan Şahinkaya'nın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Hakan Çiftçi, TÜBİTAK Ar-Ge destekleri, akademik programlar, sanayi programları ve üniversite-sanayi işbirlikleri, Sanayi Bakanlığı SENTEZ programları, KOSGEP Ar-Ge İnovasyon destekleri ve Ulaştırma Bakanlığı Ar-Ge destekleri konularında bilgiler verdi. Yaklaşık iki saat süren seminer üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirmesi temennisi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medeniyet Üniversitesi'nde Üniversite-Sanayi İşbirliğini Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement