MHP'li Vekil Korkmaz, Atanamayan Öğretmenlerin Sorunlarını Çay Ocağında Dinledi - Son Dakika
Güncel

MHP'li Vekil Korkmaz, Atanamayan Öğretmenlerin Sorunlarını Çay Ocağında Dinledi

MHP\'li Vekil Korkmaz, Atanamayan Öğretmenlerin Sorunlarını Çay Ocağında Dinledi

Mhp Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, atanamayan öğretmenlerle çay ocağında randevulaştı ve onlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

22.09.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, atanamayan öğretmenlerle çay ocağında randevulaştı ve onlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Korkmaz, "İktidara gelmeden önce atanamayan öğretmenlere atama sözü verenler, ne yazık ki bu sözlerini tutmamış ve boş kadrolara da çocuk, damat, gelin, yandaşlarını atamışlardır. Şimdi de babadan-oğula sözde kendilerince kamuoyuyla alay edip, milletvekili ataması yapıyorlar" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, atanamayan öğretmenlerle Hunat Mahallesi'nde bir araya geldi. Yoğun seçim çalışmaları sırasında kendisi ile görüşmek isteyen öğretmen adaylarını geri çevirmeyen ve çay ocağında randevulaşan Korkmaz, daha sonra onların sorunlarını dinledi. Atanamayan öğretmenler adına konuşan Metin Boğazköy, Kasım'da 40 atama sözü beklediklerini söyledi. Boğazköy, şöyle dedi:

"Kayseri'de atanamayan öğretmenler olarak siyasilerimizi ziyaret ediyoruz. Sağ olsun MHP Kayseri Milletvekilimiz Süleyman Korkmaz, bizi kabul etti ve samimi bir şekilde sorunlarımızı dinledi. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler hakkımız olan atamaların yapılmasını istiyoruz. Bu konuda mağduruz. Kasım'da da 40 bin atama sözü istiyoruz. 5 Ekim'de ülke genelinden katılım ile Ankara'da sesimizi duyurmak için eylem yapacağız. Bu konudaki izinlerimizi aldık ve çalışmalarımızı tamamladık. Tüm atamam bekleyen kardeşlerimizi de mitingimize davet ediyoruz. Çünkü birlikten güç doğar ve sesimiz daha gür çıkar."

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz ise atama bekleyen öğretmenlerin Türkiye'nin kanayan bir yarası olduğunu belirterek, "Onlarla çay ocağında buluşup, dertleştik. Yaşadıkları sorunları dinledik. Milletle kahvede, pazarda, çarşıda, parkta buluşmaya, kucaklaşmaya ve onların sorunlarını dinlemeye, projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz ve devam da edeceğiz" dedi.

"YANDAŞA KADRO VAR AMA"

Atama bekleyen öğretmenlerin sorununun AK Parti iktidarı tarafından yıllarca göz ardı edildiğini öne süren Korkmaz, "Nedir bu gençlerin yıllardır çektikleri? Yetmedi mi bu insanlara yapılan zulüm? Daha kaç gencin ve ailesinin hayatı kararacak, umutları tükenecek? İktidara gelmeden önce atanamayan öğretmenlerin hepsinin atamasının yapılacağını söyleyen, sonra 13 yıl tek başına iktidar olan ve Başbakanlık yapan şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan neden bu konuda artık iki laf etmiyor? Ülkeyi yöneten ve Anayasa'ya aykırı bir şekilde düzenlediği mitinglerde '400 vekil istediği' AKP yönetimine neden bu konuda talimat vermiyor? Ne değişti? Hani verdiğiniz sözler?" dedi.

Sayılarının yaklaşık 300 bin civarında olduğu ifade edilen atama bekleyen öğretmenlere MHP olarak sahip çıkacaklarının sözünü veren Korkmaz, "Atanamayan öğretmenlerin sorunlarını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Biz MHP olarak hem onların, hem de ailelerinin yanındayız. İnşallah 1 Kasım'da MHP iktidarı ile toplumun tüm kesimleri gibi atanamayan öğretmenler de gülecek. Onlarda erteledikleri hayallerine kavuşacak. Adres bellidir, önce ülkem, milletim sonra partim diyen MHP hazır. İnşallah 1 Kasım'da, MHP iktidara gelecek ve ülkenin içinde bulunduğu kara günler sona erecek" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Vekil Korkmaz, Atanamayan Öğretmenlerin Sorunlarını Çay Ocağında Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement