Miralay Mümtaz'da Asfalt Çalışması Başladı - Son Dakika
Güncel

Miralay Mümtaz'da Asfalt Çalışması Başladı

Miralay Mümtaz\'da Asfalt Çalışması Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Miralay Mümtaz Caddesi ikinci etapta asfaltlama çalışması yaptı

07.01.2013 12:28  Güncelleme: 12:25

Umuttepe Kampüsü'ne ulaşımda alternatif yol olacak Miralay Mümtaz Caddesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kent ulaşımında rahatlama sağlayacak olan çalışma ile şehrin kuzeyine ulaşımda yeni bir güzergah ortaya çıkacak. Daha önce Gültepe otoyol viyadüğüne kadar olan birinci etapta genişletme çalışmaları yapılarak yol trafiğe açılmıştı. Viyadük ve askerlik şubesi arasında kalan ikinci etapta asfaltlama çalışmaları başladı.

350 METRELİK BÖLÜM ASFALTLANDI

Yolun güneyindeki zemin çalışmaları tamamlanan 350 metrelik bölümünde asfaltlama çalışması yapıldı. Çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı yerinde inceledi. Genel Sekreter Ersin Yazıcı'ya, Genel Kordinatör Adnan Bilgiç, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti.

VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMİYORUZ

Genel Sekreter Ersin Yazıcı "Alt yapısı tamamlanmış olan bölgelerde uygun hava şartları yakalandığında asfaltlama işlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın kış şartlarında bozuk yollardan etkilenmelerini engelliyoruz. Bu nedenle çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor" dedi. Genel Sekreter Yazıcı yolun kalan kısmının en kısa sürede asfaltlanacağını ifade etti.

BİN 300 TON ASFALT

Miralay Mümtaz Caddesi 750 metrelik 2.etap 2.kısım çalışmasının 350 metrelik bölümünde asfaltlama yapıldı. Çalışmada 350 metrelik yol bölümü bin 300 ton asfaltla kaplandı. Uygun hava şartlarında yolun kalan kısımları da asfaltlanacak. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra bordür, parke ve korkuluk çalışmaları da sürdürülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miralay Mümtaz'da Asfalt Çalışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement