Öğrenci Servisi ile Tırın Çarpışması - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisi ile Tırın Çarpışması

Öğrenci Servisi ile Tırın Çarpışması

Dursunbey'deki kazada hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Fatma Gök'ün cenazesi, toprağa verildi Gök'ün kazanın yaşandığı gün, il dışına gidecek olan babasına sarılarak, "Baba b...

31.10.2013 16:44

Dursunbey ilçesinde servis minibüsü ile tırın çarpışması sonucu ölen ortaokul öğrencisinin cenazesi, toprağa verildi.

Kazada ölen Fatma Gök (13) için Hacıömerler köyü camisinde cenaze töreni düzenlendi. Oldukça üzgün oldukları gözlenen anne Nazlı, baba Ali, kardeşleri Nebahat, İbrahim ve Beyhan Gök, ayakta durmakta zorlandı.

Kılınan namazın ardından Gök'ün cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada Gök'ün, kazanın yaşandığı günün sabahında, il dışına gidecek olan babasına sarılarak, "Baba bir daha görüşemeyiz" dediği öğrenildi. Acılı baba Gök, Çanakkale'de çalıştığını, kızının, il dışına gideceği için böyle söylediğini düşündüğünü belirtti.

Cenaze törenine, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkan Vekili Naim Keskin, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümin Bayır, İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve Gök'ün öğrenci arkadaşları katıldı.

Esat Saygı'nın kullandığı 10 VT 487 plakalı tır, Balıkesir- Kütahya karayolu TOKİ evleri yakınındaki kavşakta, 125. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Halil Çayır yönetimindeki 10 VR 466 plakalı servis minibüsüyle çarpışmış, Fatma Gök kaza yerinde hayatını kaybetmiş, 8'i öğrenci 10 kişi de yaralanmıştı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisi ile Tırın Çarpışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement