"PERA SPA by Spa Soul" ile Hayatın Ritmini Siz Belirleyin - Son Dakika
Güncel

"PERA SPA by Spa Soul" ile Hayatın Ritmini Siz Belirleyin

"PERA SPA by Spa Soul" ile Hayatın Ritmini Siz Belirleyin

Pera SPA by Spa Soul, yepyeni bir enerji ile güne kaldığınız yerden devam etme fırsatı sunuyor.

03.04.2013 07:59

Yirmi dört saatin bir güne sığmadığı günümüzün hızlı ve stresli temposunda Pera SPA by Spa Soul, yepyeni bir enerji ile güne kaldığınız yerden devam etme fırsatı sunuyor. Masaj, cilt bakımı, Türk hamamı, buhar odası, fitness merkezi ve havuzun keyfini çıkartarak Pera SPA'da kendinizi şımartabilirsiniz. Greta Garbo, Hemingway masajlarını özellikle denemelisiniz.

İstanbul'un yüzyıldır sönmeyen yıldızı Pera Palace Hotel, Jumeirah içinde 380 m²'lik alanda yer alan Pera SPA by Spa Soul'da rahatlamak, sakinleşmek ve stresten uzaklaşmak için ayıracağınız bir-iki saat ile kendinizi yeniden keşfetmenin keyfine varacaksınız. Lüks bakım odaları, buhar odası, jakuzi, sauna, "jet stream" özellikli kapalı yüzme havuzu ve tam ekipmanlı spor salonu ile Pera SPA by Spa Soul misafirlerini bekliyor. Üstelik sadece otel konuklarına değil, dışarıdan gelen ziyaretçilere de açık olan hizmetler, kişiye özel olarak tasarlanıyor.

Gerçek Bir Spa Deneyimi

Gerçek bir SPA deneyimi için, Pera SPA by Spa Soul'da geleneksel ve modern masaj teknikleriyle birlikte, yüz bakımları, yüz masajı ve cilt bakımı kombinasyonları en fazla ilgi gören paketler arasında öne çıkıyor. Deneyimli uzmanların teninize özel uyguladığı güzellik ritüeli, yüz masajıyla başlıyor, cildin ihtiyacı doğrultusunda uygulanan "Kolejen Desteği", "Botoks Efecti", "Işıltılı Gözler", İnceltici Vücut Sarma" ve "Sıkılaştırıcı Vücut Sarma" bakımlarıyla devam ediyor.

Pera SPA by Spa Soul'da ismini otelin en ünlü konukları arasında yer alan Greta Garbo'nun anısına yaratılan "Muhteşem Greta Garbo" bakımında vücut scrub'ı, aroma masajı ve rahatlatıcı yüz shiatsu'su bulunuyor. Nobelli Yazar Ernest Hemingway'a adanan "Hemingway'in Seçimi"; omirilik rahatlatan refleksoloji ve sırt masajının bir kombinasyonunu sunuyor.

Benzersiz Masaj Yolculukları

Geleneksel Bali, Thai, Hawaiian Lomi-Lomi masajlarının yanı sıra Pera SPA by Spa Soul'da uygulanan vücudu, ruhu ve zihni olağanüstü rahatlatan "Abhyanga" isimli geleneksel masajda organizmadaki enerji kanalları uyarılarak kan dolaşımı ve enerji akımı harekete geçirilirken, vücudun savunma mekanizmalarını güçlendiriyor, zararlı maddelerin vücuttan atılmasını destekliyor. Sıcak Ayurveda yağının kontrollü biçimde yavaşça ''Ajna'' (alın çakrası) ardından "Sahasrara'' (taç çakra) üzerinden akıtılması yoluyla yapılan "Shirodhara" masajı ile merkezi sinir sistemi olumlu yönde etkilenirken, strese dayalı semptomları, uykusuzluk ve baş ağrısını gidererek, eşsiz bir rahatlama ve arınma duygusu yaratıyor.

Eski Kızılderili iyileştirme metotlarına dayanan iddialı bir masaj türü olan sıcak taş "La Stone Terapisi"'nde ise sıcak bazalt ve soğuk mermer taşları vücudun enerji noktaları üzerine koyuluyor. Yoğun masaj ve taşların sıcaklığı ile dokudaki kan dolaşımı yükselirken inatçı gerilimler çözülüyor. Vücutta hoş ve derin bir rahatlama duygusu yaratılıyor.

Osmanlıdan Günümüze Hamam Ritüeli

Pera SPA by Spa Soul'da, klasik göbek taşı, kese ve köpük banyosu uygulamalarıyla sizi zamanın daha yavaş aktığı eski İstanbul günlerine götüren geleneksel Türk hamamı da bulunuyor. Bakır bir taştan usul usul beyaz mermerin üzerine akan ılık suyun sesi, mis gibi sabun kokan tül inceliğindeki köpükler, yumuşacık bir örtü gibi sarıp sarmalayan buhar… Temel felsefesini doğal, otantik, insana ve doğaya saygılı ürün ve hizmetlerin uzman terapistlerce uygulanması üzerine kuran Pera SPA by Spa Soul'un mistik atmosferinde zihin ve beden uyumunuzu sağlayacak farklı bakım çeşitleri bulabilirsiniz.

Osmanlı geleneklerinden biri olan vücut temizleme terapisi Pera SPA by Spa Soul'da üç bölümden oluşuyor. Pera Palace Hotel, Jumeirah'nın ilk müşterileri Orient Express yolcularına da gönderme yapan "Ekspres Hamam" uygulamasında keseleme prosedürü yerine özel sabun masajı ile vücut temizliği yapılıyor. "Geleneksel Türk Hamamı"nda ise kan dolaşımını hızlandıran, vücudun nefes almasını sağlayan kesenin ardından, rahatlatıcı sabun masajı bulunuyor. "V.I.P Hamam" ise geleneksel hamam prosedürünün sadece hamamda yapılan özel bir uygulaması olarak misafirlere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'PERA SPA by Spa Soul' ile Hayatın Ritmini Siz Belirleyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement