Projelerde İyi Örnekler Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Projelerde İyi Örnekler Sergisi Açıldı

Projelerde İyi Örnekler Sergisi Açıldı

Örnek projeler düzenlenen sergiyle tanıtıldı.

01.11.2011 15:36

Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde okullarda iyi örnek uygulamalarını tespit etmek amacıyla başlatılan çalışma sonucunda örnek projeler düzenlenen sergiyle tanıtıldı.

Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi salonunda Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törenle projeler sergilenmeye başlandı.

2010-2011 eğitim ve öğretim yılında bölgesel veya ulusal projelere katılan okullardaki projelerin sunumunu paylaşmak amacıyla serginin düzenlendiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Projelerinden Sorumlu Şube Müdürü Halil Doğan; "Amacımız bilgi paylaşımı yapmak, ödül alan projeleri tanıtmak ve bu projelerin 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize model olmasını sağlamaktır" dedi.

Dolu bir serginin açılışını yaptıklarını belirten Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan; "Herkes bir şeyler üretme çabası içerisinde, görmüş olduğunuz gibi her yönüyle dopdolu bir serginin açılışını yapmaktayız. Bu bizim gençlerimizin, çocuklarımızın ne kadar çok yaratıcı düşünceye sahip olduğunu göstermektedir. Burada öğretmenlerimize çok önemli rol düşüyor, çocukların önlerini aşmak lazım, onların ufuklarını aşmak lazım. Onları üreticiliğe doğru döndürmek lazım, hem fen bilimlerinde hem de sosyal bilimler alanında onları desteklemek lazım.

Güzel projeler hazırlandığını gördüm, bu projeleri gördüğümde Türk gençliğine olan ümidim, güvenim biraz daha arttı. İnşallah bu gençler Türkiye'yi sürükleyecekler ve Büyük Türkiye Sevdasının önderleri olacaklar. Emeği geçenleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Sergi 2 gün süreyle açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Projelerde İyi Örnekler Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement