Ramazan Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

İstanbul Optimum Outlet, ünlü sanatçı Zeliha Sunal ile birlikte eski Ramazan'ı yeniden yaşatıyor.

07.08.2012 16:30

"RAMAZAN ÇOSKUSU, OPTİMUM OUTLET'TE ZELİHA SUNAL ile DEVAM EDİYOR!"

Ramazan ayı boyunca, ziyaretçilerine keyifli zaman geçirme imkanı sunan İstanbul Optimum Outlet, ünlü sanatçı Zeliha Sunal ile birlikte eski Ramazan'ı yeniden yaşatıyor. Her Cumartesi günü, keyifli Ramazan sohbetleri, Kanto gösterileri ve Yeşilçam şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşatan Zeliha Sunal'a sanatçı dostaları da eşlik ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Pop Müziği'nin unutulmaz ismi Jale de, Zeliha Sunal ile birlikte Optimum Outlet ziyaretçileriyle buluştu.

İstanbul Optimum Outlet, Ramazan'a özel etkinlikleriyle ziyaretçilerine Ağustos ayında da keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca, ziyaretçilerine keyifli zaman geçirme imkanı sunan İstanbul Optimum Outlet, ünlü sanatçı Zeliha Sunal ile birbirinden güzel programlara ev sahipliği yapıyor.

Ağustos ayı boyunca her Cumartesi günü, keyifli Ramazan sohbetleri, ünlü konuklar, eğlenceli yarışmalar, 80'ler – 90'lar, Yeşilçam şarkıları, Kanto gösterileri gibi Ramazan ruhunu yansıtan etkinliklerle dopdolu bir Ramazan ayı sunuyor.

Birbirinden ünlü isimler İstanbul Optimum'da buluşuyor!

Zeliha Sunal'ın her Cumartesi günü Optimum Outlet'te gerçekleştirdiği renkli programına sanatçı dostları katılıyor. Geçtiğimiz günlerde, ünlü sanatçıya eşlik eden isim ise; sevilen şarkıcı Jale oldu. Türk Pop Müziği'nin unutulmaz ismi Jale, Zeliha Sunal ile birlikte Optimum Outlet ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatırken; eğlenceli gösterileriyle ve şarkılarıyla kulakların pasını sildi.

Özlediğiniz Ramazanlar, İstanbul Optimum'da!

Zeliha Sunal'ın eğlenceli programlarının yanı sıra; herkesin özlemini duyduğu eski Ramazanlar, bu yıl İstanbul Optimum'da yaşanıyor.

Ramazan boyunca her Çarşamba günü Bab-ı Eskili Müzik Grubu Dinletisi, her Cuma günü Fasıl Dinletisi, her Pazar günü Sema Gösterisi, Ebru Atölyesi ve Hint Kınası etkinliği ile tüm ziyaretçiler, İstanbul Optimum'da renkli bir Ramazan ayı yaşayacak.

Hesaplı alışveriş keyfini birbirinden renkli Ramazan eğlenceleri ile taçlandıran İstanbul Optimum, Ağustos ayı boyunca sizleri keyifli bir Ramazan akşamına davet ediyor.

Bu sene Ağustos ayını taçlandıran Ramazan'ı, İstanbul Optimum Outlet'in renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle unutulmaz kılın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement