Rize'de İlginç Kamyoncu Protestosu - Son Dakika
Güncel

Rize'de İlginç Kamyoncu Protestosu

Rize\'de İlginç Kamyoncu Protestosu

Rize'de yaşanan ilginç kamyoncu protestosunda, bir kamyon şoförü aşırı yük taşıdığı gerekçesi ile jandarma tarafından durdurulunca yolu araç ulaşımına kapatmak istedi.
Olay geçtiğimiz gün Rize-Çaykent yolunda jandarma ekiplerinin hafriyat...

21.11.2013 15:26

Rize'de yaşanan ilginç kamyoncu protestosunda, bir kamyon şoförü aşırı yük taşıdığı gerekçesi ile jandarma tarafından durdurulunca yolu araç ulaşımına kapatmak istedi.

Olay geçtiğimiz gün Rize- Çaykent yolunda jandarma ekiplerinin hafriyat kamyonlarına yönelik tonaj uygulaması yaptığı sırada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulamadan rahatsız olan kamyon sürücüleri jandarma ekipleri ile tartıştı. Bir şoför, kamyonu ile yolu araç ulaşımına kapatmak istedi. Ancak jandarma ekipleri ilginç bir yöntem ile şoförün bu girişimine engelledi. Jandarma ekipleri iki jandarma aracını kamyonun önüne ve arkasına park ederek kamyonun manevra yapmasına izin vermediler. Sürücünün kantara girmeyi kabul etmesi üzerine jandarma araçları kaldırılarak kamyonun kantara gitmesi sağlandı.

Kamyon şoförlerinin açıklamaları ise bir hayli ilginçti. Şoförler yaptıkları açıklamada yasal tonajın üzerinde yük taşıdıklarını kabul ederek, "Biz yasal tonajın üzerinde yük taşıdığımızı kabul ediyoruz. Ancak istenilen oranda yükü ayarlamamız zor oluyor. Çimento taşısak bunu sağlarız. Ancak toprak taşıyoruz. Toprağı tartıp yüklememiz mümkün değil. Biz uygulamaya da karşı değiliz ancak uygulamanın düzenli olarak eşit bir şekilde yapılması gerektiğine inanıyoruz" dediler. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rize'de İlginç Kamyoncu Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement