Rizesporlu Sercan Trabzon'a 3 Puan İçin Gideceğiz - Son Dakika
Güncel

Rizesporlu Sercan Trabzon'a 3 Puan İçin Gideceğiz

Rizesporlu Sercan Trabzon\'a 3 Puan İçin Gideceğiz

Ç.Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

22.08.2013 16:26

Ç. Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmaya yeni transfer Nijeryalı Godfrey Oboabona katılırken, sakatlığı süren Hurşut takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan golcü oyuncu Sercan Kaya, Trabzonspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, Rizespor'a geldiğimde yüzümün gülmemesi tartışma konusu olmuştu. Trabzonspor'dan buraya geldiğimde uyum süreci biraz uzun sürdü. Fakat kendimi tamamen yeni sezona hazırladım diye konuştu. Trabzonspor maçının kendisi için duygusal anlam taşıyacağını anlatan Sercan, Sahada elimden geleni yapacağım. Daha önce de söylediğim gibi benim Trabzon'da saha dışında çok yakın olduğum insanlar var. Saha dışında hep böyle olacak fakat saha içinde puan veya puanlar almak için çaba harcayacağız. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puan ile döneriz dedi.

Gençlerbirliği karşısında kaydettiği gol sonrası yaptığı Rabia işaretinin takımın ortak kararı olduğunu söyleyen Sercan, Takım olarak maça çıkmadan önce böyle bir karar almıştık. O maçta golü ben attığım için de Rabia işareti yaptım. Bunun altında herhangi bir siyasi amaç ya da başka bir şey yok. Sadece Mısır'da yaşanan olaylara takım olarak tepkimizi belirtmek istedik dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rizesporlu Sercan Trabzon'a 3 Puan İçin Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement