"SABRİ Özel İle Şıklığı Yeniden Keşfedin" - Son Dakika
Güncel

"SABRİ Özel İle Şıklığı Yeniden Keşfedin"

"SABRİ Özel İle Şıklığı Yeniden Keşfedin"

Özgün moda anlayışı ve tasarım gücüyle klasik giyimde büyük beğeni toplayan Sabri Özel, 2014 kış giyim koleksiyonundaki iddiasını aksesuarlarıyla da sergiliyor.

06.12.2013 16:22  Güncelleme: 15:29

Sezonda yer alan tek ve çift renk süveterleri, çizgi ve ekose modellerin hakim olduğu kravatları, kombinlere gizemli bir hava katan deri eldivenleri ve çeşitli aksesuar detayları ile şıklığınızı pekiştiren ayrıntılar önem kazanıyor.

2014 kış sezonunda aksesuarların asaletinden güç alın

Hemen her dönemde erkeklerin vazgeçilmezi olan aksesuarlar, günümüzde en az giyim modelleri kadar ilgi çekiyor. Sabri Özel kış koleksiyonunun tamamlayıcı parçaları olan aksesuarlar; süveter, gömlek, kravat, deri eldiven ve kemer olarak öne çıkıyor.

Klasik giyimin olmazsa olmazı kravatlar; dikey çizgi detaylı, ekoseli ve düz renk seçenekleriyle farklı ihtiyaçları gözetiyor. Sabri Özel'in 2014 kış modasından esintiler taşıyan süveterleri ise; morun asaletinden, siyah ve kahverenginin ağır başlı tarzından güç alıyor.

Sabri Özel'in en dikkat çekici aksesuarlarından olan çantalar, iş seyahatleri ve ufak kaçamakların yol arkadaşı olarak beğeniye sunuluyor. Gri ve koyu lacivert renklerini erkeklerin şıklığına ortak eden Sabri Özel çantalar, deri askılarıyla asil tarzını yansıtıyor. Kombinlere esrarengiz ve elegan bir şıklık kazandıran deri eldivenler ise, siyah ve koyu kahve renkleriyle moda severleri karşılıyor. Sabri Özel aksesuarlarla siz de kombinlerinizi tamamlayabilir, kış şıklığınızı cesurca sergileyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SABRİ Özel İle Şıklığı Yeniden Keşfedin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement