Sakarya'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya\'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Akaryakıt istasyonuna giren kamyonetin burada otobüs bekleyen yolculara çarpması sonucu iki kız kardeş öldü, anneleri yaralandı

04.09.2013 17:58

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sögütlü ilçesinde Kurusu Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna giren 44 D 3578 plakalı kamyonet, istasyonun içinde otobüs bekleyen vatandaşlara çarptı.

Kazada, 1.5 ay önce evlendiği öğrenilen Tuğba İlhan (25) ile kız kardeşi Zeynep Küçük (23) olay yerinde hayatını kaybederken, anneleri Havva Küçük (40) ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan anne Küçük, ambulansla Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kazanın ardından kaçan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

"Daha yeni evlendim"

Kazada eşini kaybeden ve olay yerinde sinir krizleri geçiren Yavuz İlhan, uzun süre ölen eşinin cenazesinin başından ayrılmadı.

Gazetecilere açıklama yapan İlhan, yol kenarında bekledikleri sırada kamyonetin aşırı hızla üzerlerine geldiğini anlattı.

İstanbul'a gitmek için otobüs beklediklerini belirten İlhan, "Kazada 2 tane can gitti. Daha yeni evlendim. 2 ay olmadı düğünümü yapalı. Burada bekleyen insanların üzerine bir araba nasıl böyle çarpar. İstanbul'a gitmek için bekliyorduk. Sonra böyle kaza oldu. Karımı ve baldızımı kaybettim" diye konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement