Samsunspor: "Osmanlıspor'a Cevabımızı Sahada Vereceğiz" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor: "Osmanlıspor'a Cevabımızı Sahada Vereceğiz"

Samsunspor: "Osmanlıspor\'a Cevabımızı Sahada Vereceğiz"

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Osmanlıspor yönetimine çatarken, "Cevabımızı sahada vereceğiz" dedi.

29.04.2015 15:57

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Osmanlıspor yönetimine çatarken, "Cevabımızı sahada vereceğiz" dedi.

Metin Ateş, perşembe günü saat 17.00'de oynayacakları Osmanlıspor'un kulübüyle ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Osmanlıspor yönetiminin karşılaşmanın atmosferini germek istediğini belirten Metin Ateş, şöyle konuştu:

"Geçen sene onlar bize aynısını yaptı. Orada çok büyük olaylar yaşadık. Bunlara karşılık olarak da rakip takımın bilet fiyatlarını arttırdık. Ama bu durum onların bize yaptığı uygulama nedeniyle oldu. Maç onlar için de bizim için de çok önemli. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz bu maçın ciddiyetini çok iyi kavramış durumda. Sahadan iyi bir sonuçla Adana Demirspor deplasmanına öyle çıkmak istiyoruz."

Metin Ateş, Osmanlıspor'un hem başkanlarını, hem de yönetimlerini suçlayan bir açıklama yaptığını belirtirken şunları söyledi:

"Samsunspor olarak cevabı sahada da vereceğiz. Biz gerekli cevapları onlara geçen sene de verdik. İnşallah güzel bir sonuç alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 3 puan almamız durumunda Adana Demirspor deplasmanında da düşündüğümüzü yaparsak bir umut olarak ilk 2 şansımız da var. Ama biz önce play off, ondan sonra ilk 2 diyoruz. Çünkü 3 puanımızın da geri gelme durumu var. Tamamen silinmiş değil. 15-20 güne kadar CAS'tan onun da cevabı gelecek. Futbol Federasyonu'na da 2 defa maç saatinin 19.00'a alınması yönünde talebimiz oldu ama kabul edilmedi."

BAŞKAN ANTRENMANI İZLEDİ

Samsunspor, sahasında yarın oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla tamamlayarak Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girdi. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmayı, Kulüp Başkanı Erkut Tutu da takip etti.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor: 'Osmanlıspor'a Cevabımızı Sahada Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement