Sancaktepe'de Kaza: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Kaza: 6 Yaralı

Sancaktepe\'de Kaza: 6 Yaralı

Sancaktepe'de, Samandıra Cezaevi yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 6 kişi yaralandı.

02.09.2013 15:52  Güncelleme: 12:43

Kaza saat 13.30 sıralarında Samandıra Cezaevi bağlantı yolunda meydana geldi. İddialara göre 35 YA 658 plakalı kamyonetle Başıbüyük istikametine seyreden İ.G., virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet, karşı şeritten gelen 58 AE 403 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Burhan Toygar araçta sıkışırken, aynı aileden, Muhammet, İsmail, Erhan, Samet ve Cemil Toygar da yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, itfaiye otomobilde sıkışan Burhan Toygar'ı sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Kaza sırasında başka bir otomobilde seyir halinde olan bir sürücü, "Suç kamyonette, direksiyon hakimiyetini kaybedip otomobile çarptı." diye konuştu. Kamyonet sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Kaza: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement