Şehidin Babaevi Bayraklarla Donatıldı - Son Dakika
Güncel

Şehidin Babaevi Bayraklarla Donatıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin evinin bulunduğu sokağa bayrak asılmasının görüntüleri Şehidin babasının taziyeleri kabulü ve aile fertleriyle sarılmasının görüntüleri Şehidin evinin önünde Kuran-ı Kerim okunması dua edilmesi görüntüleri - Operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan ailesinin evinde yas var Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesindeki baba ocağında yas var. Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın (23) şahadet haberi, İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

21.03.2016 21:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin evinin bulunduğu sokağa bayrak asılmasının görüntüleri

Şehidin babasının taziyeleri kabulü ve aile fertleriyle sarılmasının görüntüleri

Şehidin evinin önünde Kuran-ı Kerim okunması dua edilmesi görüntüleri - Operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan ailesinin evinde yas var

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesindeki baba ocağında yas var.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın (23) şahadet haberi, İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

Şehidin Menderes ilçesi Göreceler Mahallesi'nde ailesinin yaşadığı eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan yakınları ve komşuları şehidin evine gitti.

Çocuklarının şehadet haberini alan baba Necaattin ve anne Filiz Bayraktar haber üzerine üzüntü yaşadı. Torunları Gökhan'ın şehit olduğu haberi üzerine dedesi Emin ve babaannesi Şükriye Bayraktar da eve geldi.

Şehidin dedesi Emin Bayraktar, gözyaşları içinde "yandık biz yandık, Allah kimseyi yakmasın. Dinimiz bir, camimiz bir, mezarımız bir neyi halledemiyorlar?" diyerek ağıt yaktı.

Şehit Bayraktar'ın Nusaybin ilçesinde, terör operasyonları kapsamında geçici görevle bulunduğu öğrenildi.

Şehit askerin 10 gün önce izinli olarak İzmir'e geldiği ve şehit olmadan önce de telefonla anne ve babasıyla görüştüğü belirtildi.

Bayraktar'ın cenazesinin yarın Menderes ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

Şehidin Babaevi Bayraklarla Donatıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehidin Babaevi Bayraklarla Donatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement