Şehit Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Törenle Memleketine Uğurlandı

Şehit törenle memleketine uğurlandıHAKKARİ - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

03.09.2017 21:32

Şehit törenle memleketine uğurlandı

HAKKARİ - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

3 Eylül tarihinde Hakkari ili Çukurca ilçesi Kovan tepe üs bölgesinin 250. Metre güneyinde PKK'lı teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel (21), kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. Şehit için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi. Düzenlenen törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoılu, Özel Harekat Şube Müdür Vekili Mihri Gölcük ve daire amirleri katıldı. Tören Kuran-ı kerim okunması, şehit cenazesinin alana getirilmesi ve saygı duruşu ile başladı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Binbaşı Savaş Çağlar tarafından şehidin öz geçmişi okundu.

Yapılan duaların ardından şehidin cenazesi memleketi Tokat'a gönderilmek üzere Helikopter ile Van'a uğurlandı.

Şehit Törenle Memleketine Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement